19.11.2012

Vauva-ajan luottokamat

Muutama viikko sitten listasin omat luottokamani ja haastoin joukon muita tekemään saman. Mielettömän hauskoja listoja sai lueskella, kiitos vielä! Mehtäemäntä toteutti minunkin mielessäni muhineen ajatuksen listata jälkikasvun luottokamat. Jos Nauravaiselta asiaa kysyisi, hän varmaan vastaisi 1) oikea tissi 2) vasen tissi 3) muu äiti. Mutta eihän hän oikeasti osaa puhua, mitä oikein luulitte. Alla hoitohenkilökunnan näkökulmasta vauva-ajan luottokamat:

BabyBjörn Balance -sitteri on paras! Pomppii tosi hyvin, sitä ei saa kaadettua, menee tarvittaessa pieneen tilaan ja päällyksen voi viskata suit sait pesukoneeseen. Meillä oli käytössä kavereilta saatu vanhempi malli, joka jatkoi meiltä taas uutta vauvaa keikuttamaan. Ikupeli siis!

PS. Miksi näitä ei tehdä aikuisten koossa?

Kuva täältä
FuzziBunz One Size -kestovaipat palvelivat ensin Touhukasta noin 5 kk - 2,5 v iän. Sen jälkeen Nauravainen peri ne ja sai läjän uusia. Kokoa saa säädeltyä kuminauhoja kiristämällä / löysäämällä. Vaipan materiaali ja malli on sopinut tämän perheen pienille pyllyille erinomaisesti. Tuotekehitystä on parin vuoden aikana tapahtunut: tänä vuonna ostetut vaipat ovat vielä parempia kuin pari vuotta vanhat. Imut kuivuvat tosi nopeasti ja vaippakuoren mallia on tehty sirommaksi. Erinomainen hankinta, varsinkin kun sen enimmäkseen rahoittivat ukki ja mummo.

Kuva täältä
Bodyn jatkopala. Osittain edelliseen kohtaan liittyen bodyt ovat käyneet meidän tytöillä nopeasti pieneksi, koska kestovaipat ovat pulleita. Bodyt eivät jää koskaan kinttanoiksi hihojen tai massun kohdalta, vaan pituudesta. Jatkopalalla saa bodyyn 1-2 kuukautta lisää käyttöikää. Mahtava keksintö! Löytynee myös kaupasta, omamme saimme käsistään kätevältä ja muutenkin viisaalta äitiystävältä, jolta olen saanut monta arvokasta lahjaa ja vinkkiä, kuten kuinka sadesuoja viritellään rattaisiin tai kuinka kiedotaan kantoliina. Onnea on vertaistuki ja itseään viisaammat ystävät!


Haastakaa itse itsenne, jos haluatte! Minä jatkan myöhemmin teemaa kolmevuotiaan luottokamoilla. Katsotaan nyt teenkö oikean haastattelun vai keksinkö jonkun tekosyyn asetella sanoja hänen suuhunsa.

PS. Uusia lukijoita mukana, jee tervetuloa! Blogin alkuviikosta tulee hiljainen, on nimittäin nyt isolla kädellä vipinää live-elämässä. Loppuviikosta luvassa iloisia pikkujoulujuttuja! Hauskaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Tuo sitteri on kertakaikkisen MUST. Olisimmekohan edes pärjänneet ilman, emme varmaankaan... :) Olen suositellut kaikille!

    VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.