24.11.2012

Valivali

Kuva täältä
Tänään on erään yhdistyksen 75-vuotisjuhlaillallinen, joka on ollut kalenterissani pitkään. Otin esiin vuoden 2003 kaasokeikan mekon ja totesin, että se on edelleen kaunis ja sopiva. Poistin mekosta todennäköisesti vuoden 2003 bileissä syntyneen tahran, sappisaippua rules! Kynnet oli vielä lakkaamatta ja sukkahousut ostamatta, mutta se ei nyt haittaa, koska en menekään juhliin.

Vai harmitusten harmitus! Oma nenäni on sävytetty kauniisti mekon viininpunaisen henkiseksi, ja koko perhe on niin räkäinen, että on pakko jättää nämä kemut väliin. Tanssijalka ei vaan nouse, enkä toisaalta halua tartuttaa melkein satapäistä juhlakansaa tähän ilmiselvästi tehokkaasti leviävään pöpöön. Tykkäisin käydä kerran vuodessa ns. pönötysjuhlissa, syödä hyvin ja kuunnella juhlapuheita. Tänään siis kuumaa mehua punkun sijaan ja nenäkannu kuoharilasin tilalle. B O R I N G.

Jos saisikin maata koko päivän sohvalla ja katsella töllöstä jotain turhanpäiväistä ja sairastaa. Vaan lapset on ruokittava ja jossain välissä ulkoilutettava, meillä ei homma toimi ilman happihyppelyitä. Kumpparit jalkaan ja menoksi.

Snif pärskis valivalivali prkl.

6 kommenttia:

 1. oi ei..inhaa ja ei käy kyllä kateeksi. Itellä se tauti oli NIIn karmee, että en toivos sitä kellekkään. tai no okei..yhelle tyypille toivosin....tai oikeestaan kahelle, mutta se siitä :DD koittakkeehan parantua.

  VastaaPoista
 2. No niinpä tietysti! Aina se flunssapöpö osaa iskeä kyntensä juuri siihen epäsopivaan saumaan.

  Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
 3. Samat tunnelmat *kele! Flunssan osalta tosin vain. Huomenna pitäisi mennä nuorisoseuran joulumyyjäisiin kökkään = talkoisiin. Toisaalta toivon tulevani vähän vielä sairaammaksi, ettei tarvisi.
  Aika huikeeta, että mahdut 2003 vuoden mekkoon. Onnittelut siitä ja leppoisaa rötväystä perheen kesken.

  VastaaPoista
 4. No voihan kökkö! Parantumisia!
  Meilläkin on pidetty lievää mutta sitäkin sitkeämpää flunssaa.
  Nimim. tarhapöpöjä odotellessa ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paranemistoivotuksista! Ei meillä onneksi ole ollut vielä kellään kuumetta, mutta kun en itse ole ollut pitkään aikaan kipeänä, niin pelkkä räkä+uupelo masentaa ja väsyttää.

  Zirk: olen ollut sopivasti lihava jo vuonna 2003. :D

  VastaaPoista
 6. Voi harmi - miksikähän se käykin niin, että kun jotain oikein odottaa, niin sitten nuo hemmetin basiliskot hyökkää ;(.
  Käyköhän minun joka 6. vuosi järjestettävälle henkilöstöjuhlalle tulevana perjantaina samalla tavalla????
  Paranemisia koko perheelle!!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.