23.11.2012

Kyttääjän järkytys

Yksi pimeän syksyn hyvistä puolista on se, että voi vakoilla iltakävelyllä muiden koteihin. Muita hyviä puolia en nyt äkkiä keksikään. No, se vakoilu on kuitenkin tosi kivaa ja teen sitä häpeilemättä.

Tänään näin jotain järkyttävää. Joku oli laittanut siniset jouluvalot sisälle. Inhoan sinisiä jouluvaloja lähes yhtä paljon kuin 80-vuotias mummoni, joka ilmoittaa mielipiteensä aina nähdessään kys. kauhistukset. Mutta että sisälle, portaiden kaiteisiin. Huhhuh.

7 kommenttia:

 1. toinen on sellaset valoletkut*yökkönen*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökohtainen suosikkini on punainen letku, joka on kiedottu esim. kerrostalon parvekkeen kaiteeseen niin, että toisesta päästä jää noin 20% ilman letkua, kun se on loppunut kesken. Kyllä siinä joulumieli herkistyy!

   Poista
  2. no joo..tai sit alkupää kaiteesta on laitettu hirmu siististi ja loppu 40% roikkuu vapaana miten sattuu, kun on isnpis loppunu kesken :D minä en käsitä noita joululetkuja..

   meidän yhellä kylän immeisellä on tapana heitellä pihan korkeimpaan kuuseen noita letkuja miten sattuu..voin kertoo, että paistaa se puu siitä tienvarresta kun juutalaisen mulkku kuutamossa..siis voikohan myötähäpeään kuolla???? :O

   Poista
 2. Toisten kotien vakoilu on hauskaa ajanvietettä koiraa lenkittäessä. Tajuisivat vaan jättää kaihtimet auki! :) Ja erityisen kivaa se on jouluaattona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilepa ensi kerran, että käyt vähän koputtamassa ikkunaan ja huikkaat, että "Voisitteko vähän aukaista kaihtimia?" Kerro sitten, miten kävi.

   Poista
 3. Rakastan samaa puuhaa :D Ja inhoan myöskin samaisia valoja tai mitä tahansa välkkyviä. Meillä muuten koristellaan kuusi huomenna ;)

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.