14.11.2012

Äidin vaatteet

Muotitietoiset äitibloggaajat ovat esitelleet tämän talvikauden Canada Gooset ja Uggin saappaansa. Minulla sellaisia ei ole eikä tule (eikä sitä muotitietoisuuttakaan taida löytyä), joten aionkin tänään esitellä teille remonttivaatteeni.


Keskimmäisessä kuvassa ollaan jo voiton puolella, loppusiivouksen parissa. Ylläni on eräillä messuilla vuonna Mobira Talkman pidetyt valkeat haalarit, jotka luovat ammattimaista tunnelmaa. Niihin mahtuu myös 8. kuukauden raskausmaha, jos ei laita sivunappeja kiinni. 

Edellisen kuvan valkeat Niken nahkalenkkarit ovat jo siirtyneet auvoisimmille remonttityömaille, niillä oli aivan hirveetä seisoa pitkiä aikoja. Nykyään pidänkin ergonomisia feikki-crocsseja, Prismasta 5 euroa.

Kesäisempiin remonttiolosuhteisiin puetaan Miehen vanha rock-henkinen t-paita. Siihen maaliroiskeet tuovat vain lisää kivaa fiilistä. Haaremihousuhkot vihreät Vero Modan collegecaprit ovat olleet erinomaiset. 

Uusimpana tulokkaana remonttivaatevalikoimaan on kotiutunut miesten kauluspaita, sponsored by Fenestra. Kuten kuvasta näkyy, sitä ei ole käytetty vielä lainkaan. Kokemuksesta voin kuitenkin kertoa, että kauluspaita on mitä mainioin remonttivaate: ei kiristä, pitkät hihat suojaavat käsiä ja ilma virtailee hikoilevissa kainaloissa kivasti. 

Mitä sinä puet remonttiin yllesi?

12 kommenttia:

 1. mulla on niiin paljon remppavaatteita..siis kaikki! Minä en paljon kattele mitä laitan ja sit tahtoo olla jokahisessa kotipaidassa maalia XD yhet kolitsipöksyt mulla on sellaset ehottomat suosikit. niissä on nilkoissa napakka kuminauharesori joten lahkeet saa tarvittaessa nostettua ylös.jos pihalla tehdään premppaa niin kesällä olen pelkissä rintsikoissa :DD joo kyllä..muutaman kerran muutama muu remonttiukko kattonu jotta on teill aika vapaa mielistä, mutta talo elää tavallaan ja vieraat kulkee ajallaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa roiskuu maalia aina niin reippaasti, että jos olisin rintsikoillani, niin pitäisi mennä kokovartalotärpättikylpyyn jälkeen päin. Siksi kauluspaidat ja muut releet. :)

   Poista
  2. Tulin kurkaa ookkona elossa????? XD siulta kun tulee aina se postaus tahi pari päivässä ja nyt ei ole kuulunu mitään, niin olen ihan eksyksissä :(

   Poista
  3. Kiitos, olen minä. V-käyrä tapissa, en ole juttutuulella.

   Poista
 2. Tää on vaatepostaus minun makuun! Nuo feikkicrocsit on muuten tosi hyvät raskauskengät. Mulle ainakaan ei viimeisinä kuukausina (oli kesäaika) muut mahtuneetkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kovassa käytössä ovat olleet nuo läpyskät.

   Huomasitko muuten, että Iholla-ohjelman facebook-sivuilla alkoi mieletön hehkutus uudesta kaudesta? Jännää!!!

   Poista
  2. Ai no enpäs huomannut! Hyvä, että pidät minut ajan tasalla. Ilmoita sitten kun ohjelma alkaa niin laitan "videot" pyörimään. :)

   Poista
 3. Mulla on tämmösellä kuvalla varustettu remonttipaita:

  http://static.metrolive.fi/vartti/mobilegallery/1/6/0/1/1/16011/f58edd3a416399ee20c1346b8f2c7f59_view.jpg

  Ihan ykkönen!

  VastaaPoista
 4. Hmm... Me ei olla tehty remonttia viiteen vuoteen, ei edes maalattu. Mutta jos alkaisin nyt maalata, niin laittaisin päälleni adidas-verkkarit vuodelta -95 ja jonkun mieheni vanhan reikäisen t-paidan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juu, kengiksi tietysti Thaimaasta ostetut feikkicrocsit!

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.