27.11.2012

Joukossa kuurous tiivistyy

Tullaan aamupäiväkerhosta kotiin yleensä naapurin tytön sekä hänen saattajiensa kanssa. Lisäksi usein on mukana kolmaskin kerhon tyttö sekä hänen äitinsä ja pikkusiskonsa. Kaikki kolme pikkutyttöä ovat noin kolmevuotiaita. Heistä yhteinen kotimatka on tosi hauska. Voi vielä leikkiä, kirkua ja juoksennella yhdessä, oi sitä riemua!

Oma huumori sen sijaan on usein koetuksella, on useimmiten nälkä ja kylmä. Kun yksi tyttö keksii jonkun jutun, kohta kaikki tekevät perässä. Yksi ottaa hanskat pois kädestä, kohta ei ole kellään hanskoja kädessä. Yksi kiskoo ja viskoo kerrostalon pihalta sammalta, kohta sitä on revitty irti neliömetri tai kaksi.

Tyttöjen kuuloelimet deaktivoituvat tämän matkan aikana. Kolme äitiä huutelee hyvällä ja pahalla sitä sun tätä - harva viesti menee perille, saatikka aiheuttaa toivotun lopputuloksen.

Kun lunta oli hetkisen, tytöt keksivät että on kiva kiivetä penkkaa ylös ja vieriä alas. Hauskaa leikkiä jatkettiin myös monta kertaa ilman lunta. Äidit yrittivät varoitella oksista ja koiran kiepeistä. Viime viikolla muistaakseni kävin keräämässä omani sieltä kohtalaisen reippaalla niskaotteella rattaiden kyytiin.

Tänään taas piti vilistää sinne penkalle ja pyllymäkeä alas (ilman lunta). Ja kas, Touhukkaan haalarin toinen jalkaosa oli kuorrutettu vaalean beigellä, ilmiselvästi löysähköllä koiran sillä itsellään. Jeah.

6 kommenttia:

 1. Aaaah, ihanaa! Itsekin pari kertaa olen pessyt koirien jätöksiä poikien ulkovaatteista, se on kyllä riemukasta hommaa!

  Kerro muuten jos keksit jonkun keinon millä kolmeveen kuulon saa palautumaan tarvittaessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a... Kuulo palautuu hetkellisesti, kun tarpeeksi kovasti huutaa, esim. suojatien lähestyessä, mutta se on vain hetkellistä. :)

   Ei mua tuossa kakka-episodissa haitannut pyykkäys, rönttäpuku oli pesun tarpeessa joka tapauksessa. Vaan se kun sanoo n kertaa, jostain asiasta, ja päädytään kuitenkin "Mitäs minä sanoin" -lopputulemaan, niin se on niiiiiin rasittavaa.

   Poista
  2. Vaatteet voi onneksi heittää pyykkiin juu. :) Kakkaisia kenkiä olen joskus pessyt lavuaarissa...

   Poista
 2. Yöks. Lohduttaako jos kerron kissan sontineen mun täynnä kamaa olevaan, nahkaiseen käsilaukkuun tällä viikolla? Mitä jätin laukun auki, mitä en päästänyt kissaa ulos.
  Voi kakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Zirk, apua! Rymyhaalarin sai pesukoneeseen suit sait, mutta käsilaukku... Otan osaa!

   Poista
  2. kakasta selvisi tolulla (ja nahkalaukku selvisi tolusta ja vedestä, ihme kyllä), mutta selviänkö tarumasta? haistanko ikuisesti kissanpaskan ainoaa laukkuani käyttäessä?

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.