3.12.2012

Kalsarigallup

Mittari sanoo -18C. Se käy minulle.

Lapsilla on villaa ja merinovillaa, ohutta ihoa vasten ja paksumpaa haalaria toppahaalarin alle. On Ruskovillaa, Poppia ja sekalaista minkä lie tädin neulomaa. Lammastöppöset on ja nahkarukkaset ja sitä sun tätä, pienet pärjäävät.

Minä sen sijaan alan hyvin pian palella, puistossa seisoskellessa jo parissa pakkasasteessa. Nyt kysyisinkin teiltä, mitä pitäisi pukea alle? Periaatteessa inhoan kalsareita ja sukkahousuja, käytännössä olen joutunut laittamaan periaatteeni roskikseen jo ajat sitten. Mulla on vuosia vanha Craftin tekninen alusasu. Tuntuu, että tekniikasta on jäljellä etupäässä nyppyjä ja reikiä saumoissa. No ei vaan, on se about käyttökelpoinen, mutta tekokuituinen, sähköistää kaiken ja epämääräisesti epämiellyttävä.

Ruskovillan tuotteita olen mietiskellyt. Aika arvokkaita ovat, lörpähtääkö ne vai pysyykö kuosissa? Lasten tuotteet eivät ole menneet miksikään kovassakaan käytössä. Jaksaisinko pestä käsin, paha paikka.

Ei hymy hyydy Ruskovillan kalsongeissa! Kuva täältä.
Lidl myy ajoittain jotain merinovilla-asioita. En tiedä, miksi en ole ottanut koeajoon. Kaveri kehui niitä ja eivät ole hinnalla pilattuna. Haltin alusasun nousu ja tuho nähtiin Miehen käytössä joku vuosi sitten. Se meni ennätysajassa niin rikkinäiseksi ja nyppyiseksi, että niitä ei tulla meidän vaatekaapeissa näkemään.

Raappahousutko on torilta ostettava? Kertokaa mulle! Kaupan päälle saa antaa kenkävinkkejä, joulun jälkeen haukkana alennusmyynteihin ja ilman lämpimiä talvikenkiä en kotiin tule.

7 kommenttia:

 1. kaikista paras kerrasto on boreuksen kerrasto. älykerrasto kovaan menoon..vaikka hikoilee ei ole hiki iholla.loisto tuote. hinnat pyörii siinä satasen molemmin puolin, mutta voin kertoo jotta meilläkin ne sen 10 vuotta palvelee..suosittelen!!!

  VastaaPoista
 2. Niin ja minä liputan Helly Hansenin puolesta. Voi hankkia vaan kalsarit, jos ei oo aluspaitamimmejä. Hintaa on rapiat alle satku mutta ne on parhaat - in my opinion. :) Sukkahousut roviolle.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Täältä ei löydy kerrastoja, vaan alla on tavalliset h&m:n trikoohousut (ostettu jumppavaateosastolta) ja päällä toppahousut. Näillä on pärjäilty... :) Jossain kaapin perukoilla lojuu kyllä joku tekokuituinen hirvityskerrasto, jota en ole käyttänyt kuin kerran ja siitäkin on jo ainakin viisi vuotta...

  Kengistä lämpöisimmät ovat ugg- tai emu-tyyliset töppöset.

  VastaaPoista
 5. Toppahousuilla ja miehen pitkilläkalsareilla ja sukilla mennään. Hih, niihin en panosta. Toppahousut pelastaa, Uggeista ja Emuista haaveilen, palellen.
  Äkkiseltään ajatus Ruskovilloista houkuttelee, mutta ehkä ostan miehelle lisää black horsea tai mies ostaa sitä lisää, koska haluaa itsekin pitää kalsareitaan. ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistä kaikille! Tänä aamuna täytyy kaivaa jalkaan ne vanhat tekniset, mutta jospa pian saisin hankittua paremmat ja lämpimämmät.

  VastaaPoista
 7. Osta ihmeessä ruskovillan silkkivillakerrasto. Todella hyvä ja kevyt. Fleeceä tai paksumpaa villaa päälle tarvittaessa.

  Sanna

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.