4.12.2012

Elän valheessa

Aijai, kyllä joulukuu on ihanaa aikaa! Viime vuonna Touhukkaalle ei vielä tontuilla uhkailu mennyt oikein perille. Mutta nyt voi tonttu-kortin vetää esiin, ja saada vähän rotia ruokailuun tai päikkäreille rauhoittumiseen. Yritän olla käyttämättä sitä yli viisi kertaa päivässä, ettei konsti koe inflaatiota.

Viime päivien vähän väliä toistuva kysymys on: "Onko jo uusi päivä?" Touhukkaalla on pari paperijoulukalenteria ja suklaakalenteri. Jälkimmäisen avulla saa näppärästi uhkailtua motivoitua aamutoimet hurjan tyylikkäästi pakettiin.

Voi kun meillä ois joulu ainainen!


2 kommenttia:

  1. meillä pienempi ei tajua vielä tontuista mitään. ja isompi lopetti pukin uskomisen pari viikkoa sitten. totesi vaan jotta kukas sn on tappanu, kun selitin hälle tämän älyttömän valheessa elämisen vaikeuden joka vanhemmille siitä pukilla pelottelusta aiheutuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Mäkin vähän mietin, että kyllä tässä menee harva se päivä puurot ja vellit sekaisin, kun puhun joululahjojen ostamisesta / tekemisestä / paketoinnista. Täytyy vielä tämä joulu pitää illuusiota yllä, tontut&pukki on niin mahtava kiristyskeino.

      Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.