19.12.2012

Joulu hiipii lähemmäksi

Jahas, 5 yötä jouluun. Tilannekatsaus:
 • Tiistai-iltana kävi Miehen täti perheineen. Mua hengästyttää vieläkin. Sen lisäksi, että tytöt sai kirjoja ja mekkoja, ja täti oli tehnyt jotain pientä. Valtavasta pahvilaatikosta paljastui 2 valtavaa kuivakakkua, 5 pussillista mielettömän meheviä korvapuusteja ja pari pakasterasiallista ruokaa tavallisen kiireisen päivän varalle. Lisäksi hän toi tuliaisia toiselta Miehen tädiltä: jättipussillinen lahjoja ja aivan upea piparkakkukartano. Joululeivonta, check. 
 • Kappas vaan, katsotaanpa kalenteriin. Perjantaina klo 12:00, Grouponin kautta ostettu siivous 3 h. Joulusiivous, check.* 
 • Joululahjapuolella menee osittain hyvin. Ifolor lähetti joulukortit, kalenterit ja kirjat hyvissä ajoin, kiitos siitä. Muualta haalittu sekalaisia muita paketteja. Murheenkryyninä on BR-Lelut, joiden kanssa homma ei ole tänä vuonna lähtenyt ollenkaan putkeen. Ensimmäinen tilaus ei mennyt perille lainkaan. Nyt tilauksen seuranta sanoo Page not found, mikä ottaa älyttömästi päähän, koska siellä on tulossa mm. se ainoa asia, mitä Touhukas on monet kerrat toivonut eli soittorasia. Asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin eikä puheluihin. Kirjakauppa ehtisi nippa nappa ottaa loppukirin ja toimittaa ne parit puuttuvaa kirjaa. Joululahjat, pending.
 • Joulupukkikeikasta aloitettu alustavat neuvottelut naapurin kanssa. Joulupukki, looking good.
 • Ruokakauppa... Asenne ratkaisee. Ostoslista, not started.
Jos joku kysyy: ei, en tehnyt itse. Ostin myyjäisistä. Oli mielestäni vastustamattoman suloinen.
Kriittisellä polulla siis pari nettikaupan toimitusta ja plan b, joulupukkineuvottelut, marketissa juoksentelu sekä rauhoittuminen. Not bad.

* Ennen tuota ajankohtaa on järjesteltävä kaikki lelut ja sekalainen roina, lajiteltava puolen vuoden aikana kertyneet "tärkeät paperit" ja mielenkiintoiset lehdet jne. Silti - aika kiva joululahja minulta minulle, eikö?

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä! Jeejee! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin menee! Lelukaupan kanssa vaikuttaa tilanne kyllä harmilliselta (onpa huonoa asiakaspalvelua), mutta teidän olisikin pitänyt asioida suoraan Korvatunturin kanssa. ;)

  Siivouksesta olen kateellinen!

  VastaaPoista
 3. Että olen kateellinen noista tädeistä! Tosin meillä sikäli sama juttu, että mennään siskolle melko lailla valmiiseen pöytään. Hyvällä mallilla teidän kuviot! :)

  VastaaPoista
 4. Zirk: jesh!

  Laura: joo, ensi kerralla ei kyllä asioida amatöörien kanssa! :)

  Leopardikuningatar: tädit <3 <3 <3. Mukavaa joulua siskon hoivissa!

  VastaaPoista
 5. Voi Jumbe, mitä tätejä !!!!!

  Lupsakkaa Joulua ja kiitos mukavasta blogista! Olipa hyvä säkä joskus tänne satuttautua :)

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.