2.11.2013

Tähdellistä

Harmaa ja sateinen lauantai. Lapset mummolassa. Perjantaina on taas ollut syytä juhlaan, ja on vähän väsynyt ja hassu olo. Voisi syödä aamiaista pitkän kaavan mukaan ja mennä sen jälkeen takaisin sänkyyn hyvän kirjan kanssa tai katsella Miehen kainalossa leffaa sohvalla. Voisi ottaa rennosti ja nauttia hiljaisuudesta.

Tuli myös mieleen, että ikkunat voisi pestä. Ja sen tein. Kylläpä nyt on hyvä mieli! Hommana se ei ole ylitsepääsemätön: kiivas välinejahti alkuun ja bonusimurointi loppuun, noin neljässä tunnissa tulee työ hoidettua. Käytännössähän neljä tuntia keskeytymätöntä aikaa ei toteudu, jos lapset on paikalla, joten tällä kertaa vapaa-aika tuli sijoitettua näin. Touhun lomassa kävimme mm. Miehen kanssa remontti-aiheista keskustelua. Uskomatonta kyllä, kumpikaan ei korottanut ääntänsä.

Kun haimme lapset ja jälleennäkemisen kunniaksi saimme nauttia noin tunnin itkukonsertista, ajattelin että olisi voinut myös levätä.


Onpa mahtavaa, että puoli vuotta mieltä painanut homma on nyt tehty. Lähiaikoina vapaa-ajan voikin käyttää rautakaupoissa, jipii! 

10 kommenttia:

 1. Oi, ahkerasti tehty, vieläpä juhlineena. Minäkin etsin valoa syksyyn kaapin perukoilta ja tänään on palanut ennätysmäärä kynttilöitä. Marraskuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesää ei ole enää jäljellä. Melkein talvi...

   Poista
 2. Mä olen välillä miettinyt, että pitäiskö ikkuinoiden suhteen välillä luopua "ne sotkeentuu kuitenkin kohta uudelleen"-asenteesta...
  Mietinnän asteella on jäänyt, joten propsit sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tunnen itseni työn sankariksi! :)

   Sotkeentuuhan ne todellakin, mulle ikkunoiden peseminen on jonkinlainen suvussa kulkeva neuroosi - kerran vuodessa ne pitää pestä. Äitini taitaa pestä omansa ainakin kaksi kertaa vuodessa, sellaiseen hullutukseen en sentäs lähde mukaan.

   Poista
 3. Meilläkin on nykyään aina sama juttu, kun pojat on mummolassa me tehdään vain töitä. Ja ollaan vielä iloisia, kun saa tehdä töitä ilman keskeytyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että tekemättömät työt stressaa, ei niinkään niiden tekeminen. Mullekin tuli tuosta ikkunaprojektista niin hyvä mieli, että kyllä kannatti. Intouduin tänään vaihtamaan olkkariin verhotkin, ja kun iltapäivällä oli meininki lähteä Ikeaan katsomaan vessaan uusia juttuja, niin ajattelin samalla vilkaista, että oiskohan jotain kivaa kangasta keittiön verhoiksi. ;)

   Poista
 4. Kuopio, ohoi! Sut on haastettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, moikka vaan! Kiitos haasteesta, harmi että just ehdin ajaa viikset. :D

   Poista
 5. :D minä pesen 2 krt vuodessa, ihan täysin mun äidin takia (se ei tyytynyt kahteen, saattoi "pesaista" kuten hän sen ilmaisi, neljäkin kertaa vuodessa....)!! Lisäksi se jaksaa ja jaksaa kysyä "Oletko jo pessyt...?" jos en pese, niin lopulta alistun ja pesen. Toisaalta, onhan ne puhtaat ikkunat aika mahtavat aina ;) Miksiköhän mulla ainakin ne ikkunat nimenomaan on joka kerta sellainen voittaja fiilis-juttu just? Ehkä kun inhoan sitä ikkunoiden pesua niin ylikaiken...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän pelottaa, että miten pitkälle tää sukuvika lopulta johtaa. :D

   Voittajaolo siitä tulee joka tapauksessa, varsinkin jos on puoli vuotta huokaillut, että ei ehdi, ei jaksa. :)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.