21.11.2013

Back to basics (ja vee-askel)

Sain viime jouluna lahjakortin paikalliseen kuntoilukeskukseen. Lahjakortin käyttämisen kanssa ei tullut edes kiire, se olisi vanhentunut vasta kuuden viikon päästä. Vaihdoin lahjakortin jumppakorttiin ja ilmoitin itseni kiinteytystunnille. Ja voi miten oli kivaa! Hauskaa (ja vähän pelottavaa) on, miten kroppa muistaa kaikki askeleet ja liikkeet, joita tuli veivattua himona joskus kultaisella 90-luvulla ja niillä main.

Kroppa ei kylläkään muista nykyistä kuntotasoa: välihypyt tuli joka väliin, vaikka naaman valko-punaiset laikut indikoivat tarvetta kevyempään suoritukseen. Viimeisen viiden minuutin pakarakimarassa ei kinttu enää merkittävästi noussut, muuten jumppasin tosi reippaasti enkä kompastunut steppilautaan tai omiin jalkoihini.

Kuva täältä
Tuli samalla varmistettua, että perjantaina en todellakaan tanssi pöydillä. En nimittäin tule pääsemään ylös portaita. Uutena riskiskenaariona on tulla heitetyksi ulos baarista, kun en pääse ylös tuolista.

10 kommenttia:

 1. Mullekin kelpais tuollainen lahjakortti :) Mahtava tuo 80´s kuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin hieno kuva! :) Ja eiköhän nuo vermeet tule kohta taas muotiin. Onneksi en itse ole trendsetter, ei tartte sellaisiin pukeutua. ;)

   Poista
 2. Siis apua tuo kuva! :D
  Hyvä sinä! Tästä tulikin mieleeni, että mullakin on liikuntaseteleitä, jotka on ollut tarkoitus vaihtaa jumppakorttiin. Tosin ihan kiinteytykseen en ajatellut mennä ensin alkuun, vaan ehkä joku kevyempi selkätunti voisi olla parempi. Kunto on aivan surkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumpalle vaan, jos suinkin kykenet. Vaikka on kiva lenkkeillä, niin vaihteeksi oli tosi hauskaa olla ohjatulla tunnilla.

   Poista
 3. :DD!! Mahtava postaus :D! Ota pilli edes juomaan jos ei kädetkään nouse :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko verrytellä jossain välissä, ei punkkua pysty juomaan pillillä! :D

   Poista
 4. Ei juma että repesin tolle vikalle lauselle. Vaadin sitten kyllä kuvamateriaalia asiasta :D

  VastaaPoista
 5. Tääl on kyllä ollut taas ihan hulvattomia juttuja! Sori kun ei ehdi kommentoida kunnolla, olis paljonkin sanottavaa kotipukeutumisesta, parisuhdemekoista ja jumppasalien pukukoodeista Hauskaa huomista sinulle! Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos ja valon pilkahduksia marraskuuhun!

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.