14.4.2013

Hyvän odotus

Hyvää kannattaa odottaa. Hohhoijaa, se ei ole helppoa näin kärsimättömälle ihmiselle. Odotettu on, ja hyvää sieltä tulikin!

Xylimax-arvonnan voittajilla kilahteli ovikellot perjantaina, ja niin vain minäkin pääsin säntäämään ovelle pyyhe päällä suihkun jälkeen. Otsa oli kurtussa, kun rohkeni herra päiväuniaikaan ovikelloamme rimputella. Purkkaa, pastilleja, merkkareita ja suklaata. Kiitos Fazer! 


Olen viime aikoina katsellut tosi vähän telkkaria ja sen ohjelmatarjontaa. Kohtalon johdatuksesta huomasin kuitenkin eilisen lehden tv-osiossa kenties tämän kevään parhaan uutisen: Märät säpikkäät palaa ruutuun! Ensimmäinen tuotantokausi oli mieletöntä tykitystä: säkenöivää naisenergiaa, itselleen nauramista (mitä aina kunnioitan) ja tuoretta sketsihuumoria. Esimakua Yle Areenasta, Arvostele mun kroppa. Töllön ääreen siis su-iltaisin klo 22:05 @TV2. Muista Tena!

Kuva facebookista
 Kevättä vielä vaan odotetaan. Sen on parempi olla poikkeuksellisen hyvä!


Milloin kaiken imeskeleminen ja nuoleminen loppuu? En malta odottaa. Eilen Nauravainen maisteli mm. naapurin auton peräkoukkua, kun satuttiin olemaan auton välittömässä läheisyydessä kaivamassa puroja jäähän.

11 kommenttia:

 1. Mitä herrrkkkuja! Nam! Meillä kans esikoinen syö ja maistelee kaikkea, etenkin ulkona... Vastustuskyky kasvaa jollei muuta, kunhan ei mitää tautia maasta nappaa.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, että Fazer muisti myös sinua, vaikket muistanut itsellesi mitään pyytääkään :D Hienoa!

  Ihana pikku nuoleskelija-imeskelijä teillä siellä kehittämässä vastustuskykyä! Tuo on niin yksilöllistä. Mä en ole tainnut kuin kerran yllättää meidän tytön hiekat huulilla silloin pienenä ja neitiä ällötti suussa rahiseva hiekka niin paljon, ettei ole sen jälkeen kokeillut :D Lunta ja jääpuikkojakaan en ole nähnyt suuhun menevät. Itse söin muistaakseni (lapsena) lunta aina, kun silmä vältti.

  VastaaPoista
 3. Odotus oli kyllä pitkä, mutta kaiken sen väärti. Olin ehtinyt jo unohtaa koko homman mutta pe aamuna se sattumoisin tuli mieleen ja mietin kysynkö sinulta onko Fazerilta kuulunut mitään. Ja melko pian soikin sitten ovikello. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti! Tosin ovikellon soittelu päiväuniaikaan pitäisi kieltää lailla... :)

  VastaaPoista
 5. ihan huippuhyvännäkösisä herkkuja oot saanunna. ihanata ihanata!

  VastaaPoista
 6. Voittopaketin sisältö korkattu täällä käyttöön. Oli kyllä huippupalkinto ja kiva, että sinäkin sait oman paketin.
  On se tuo lapsen vaihe tutustua ympäristöön tavallaan "kummallinen"; aikuisen vinkkelistä tuntuisi, että eipä tekisi mieli kaikkea suulla kokea, mutta näinhän tämä menee. No tuleepa siedätyshoitoa pöpöjä vastaan ;)

  VastaaPoista
 7. Herkut ylittivät odotukset! Mä en kestä kattoo mitään vitsiohjelmia, ikinä. Enkä visailuja.
  Fok it sarjista rakastan.
  Keskimmäinen melkein2,5 vee nuolee yhä. Eilen mun käsivartta. :)

  VastaaPoista
 8. Mä kans innolla odotan Märät säpikkäät jaksoja :D

  VastaaPoista
 9. Herkut ja Säpikkäät oli kaikki tosi hyviä!

  Ja se on tosiaan kumma, kun ihmiset ei yhtään ajattele, kun änkää päiväuniaikaan kolistelemaan! Joulun aikaan pari naapuria muisti meitä pienillä paketeilla, ja tosi jouluisella mielellä menin aina ovea avaamaan, kun just oli pimut nukahtaneet unilleen. ;)

  VastaaPoista
 10. Tätä pussukkaa kannatti kyllä odottaa! Voi jee! Ja onneksi tuo suuhuntunkemisefekti toimii myös ennakkoluulottomana ruuanmaisteluasenteena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen välillä miettinyt, että pitäisi tarjoilla uusia makuja lattialta. Pari päivää lattialla kovettunut punajuuripihvi olisi tod.näk. suurta herkkua, toisin kuin lautasen kautta yritettynä. :D

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.