4.1.2013

Tuokio(t)

Perjantain perinne: yksi kuva viikon varrelta. Yksinkertainen, erityinen tuokio. Inspired by SouleMama.

Tällä kertaa toinenkin kuva ja lörpötystä. Kestovaippojen ja joulupukin tuomien huopatossujen värit ilahduttavat minua joka päivä.


Sitten tuli mieleeni, että ehkä joku hormonihäiriöinen äiti-ihminen näkee kuvan, ja alkaa syyllistää itseään siitä, kun ei käytä kestovaippoja ja koska kotona on sotkuista. Se on tyhmää, mutta hyvin tavallista. 

Asioilla on kuitenkin vähintään kaksi puolta. Meillä kestoillaan, paitsi öisin, reissussa ja silloin kun vaipat eivät ole sievissä pinoissa, on Liberot tai Muumi-vaipat käytössä. Meillä on joskus siistiä. Ei yleensä kovin kauan kerrallaan. 


Iloitaan viikonlopun hyvistä ja kauniista tuokioista ja annetaan niiden toisten unohtua!

7 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat värit teillä vaipoissa. Mua vähän aina naurattaa kestoja pojan päälle laittaessa, kun hän on perinyt siskoltaan myös vaaleanpunaisia ja pinkkejä vaippoja. Vaan on siellä onneksi muitakin värejä..

  Ja näin se menee meilläkin.. hetken saattaa olla jopa siistiä, mutta sitten käy noin kuin tuossa alemmassa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaippoja on tullut tilattua moneen eri otteeseen, ja kun ei ole osannut päättää, niin on tullut tilattua vähän kaikkea. :) Vaan ei haittaa, tykkään iloisista väreistä.

   Aikuisilla miehilläkin on vaaleanpunaisia kauluspaitoja yms., kyllä pinkit vaipat menee trendikkäämmälläkin pikkumiehellä. ;)

   Poista
  2. Haha.. juuri näin minäkin ajattelin. Ja väliäkös tuolla minkä värinen vaippa siellä on, kun ei se päälle päin näy :D

   Poista
 2. Hahaa, arvasit oikein! Jos olisin hormonihäiriöinen, takuulla syylistyisin kestovaipoista. :) Mutta kun en ole, ei haittaa. Voin jopa ihailla hyvillä mielin tuota värikirjoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuttava värikirjo jatkuu onneksi myös lattialla. :D

   Poista
 3. Ilahduttavia värejä! Harmi että niihin menee kakkaa. Entä jos pitäisit kestovaipat ihan vaan sisustuselementtinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en enää harrasta kalliita sisustuselementtejä, en sen magnoliatapetin tuunauksen jälkeen. Yllättyisit, jos tietäisit kuinka monta satalappusta tuohon pinoon on upotettu. Sitä paitsi pienempi ylettää jo pinoon. Yllättyisit kenties siitäkin, kuinka monta kertaa päivässä sen saa huonolla tuurilla pinota uudestaan.

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.