24.1.2013

BB-Jenni paljastaa!

Keittiön pöydälle ajautui Evita-lehti. Lehti on ymmärtääkseni suunnattu 40+ -ikäisille naisille. Ilmeisesti olen henkisesti jo siellä, koska mun mielestä lehti oli tosi hyvä.

Aiemmin ihmettelin, miltä hypo tuoksuu. Evita kertoo: Hypotuoksu-termiä käytetään silloin, kun tuotteen valmistuksessa on käytetty vain hyvin siedettyjä hajusteaineita eikä lainkaan allergisoivimmiksi luokiteltuja hajusteita. Hajusteeton tuote ei ole tuoksuton, koska raaka-aineilla on oma tuoksunsa. Tuote voi tuoksua voimakkaastikin, vaikka siinä ei ole hajusteita. Selvisi sekin!

Kliksuttelin itseni vahingossa Sokoksen verkkokauppaan. Keräsin ostoskoriin muutaman ale-aurinkorasvan, ja sitten tapahtui jokaisen mainos- ja brändihenkilön märkä uni oikeassa elämässä! Otin käsiini kys. lehden, pläräsin sivulle, missä lukijat suosittelivat kosmetiikkatuotteita ja kliks noin vain tilasin pari purtiloa. OMG. En ole koskaan tehnyt niin. Nyt tein, ja tilasin mm. All-in-one BB-rasvan. Ehkä kerron siitä myöhemmin lisää. Jos en, olen hiljaa nurkassa häpeämässä käsittämätöntä ostoskäyttäymistäni.

Tenskun kamppeita olen pakannut siitäkin huolimatta, että lähtö on edelleen vaakalaudalla. Vielä aamulla Nauruskilla oli kova kuume. Olen lentänyt kerran aikuisiällä superflunssaisena ja korvat tulehtuneena ja itkenyt kivusta koko puolen tunnin laskeutumisen Hki-Vantaalle. Mietityttää, päädynkö kiduttamaan lastani lomaseikkailun tähden vai pitäisikö vain jäädä kotiin parantelemaan. Huoh.

12 kommenttia:

 1. Sinne vain, meni syteen tai saveen. Ihanaa lomaa teille ja onnistunutta lentoa sen alkuun!

  VastaaPoista
 2. Mä olen koukussa BB-voiteisiin. Tosin niitä on yhtä monta erilaista kuin on tuotemerkkiäkin...

  Voi hitsin hitsi. Aina ne kuumetaudit iskevät, kun on tiedossa kivaa ja lomaa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Hei mä oon miettiny että mitä se BB siinä tarkottaa?? :D Mites olisi lennon ajaksi puuduttavat korvatipat?

  VastaaPoista
 4. mie en edelleenkään tiedä mitään koko bb voiteesta..kerran meikannu tänä vuonna ja totesin taas että ei oo miun juttu :D mitä noihin korviin ja lentämiseen tulee ni käsikauppa apteekista saa sellasta korvapuudutetippaa lapsien korviin. Suosittelen lämpimästi. Mie laitan esikollekkin vielä ja itelläkin kiva kun ei paineen vaihtelut rutise ja pauku korvissa..

  VastaaPoista
 5. Itse lensin syyskuussa flunssassa, ja se korvakipu oli kyllä aika karmea... :/ Muistaakseni kyllä esikoisellakin oli räkätautia päällä, mutta hän ei valittanut mitään kipua.

  Olen vannoutunut bb-voiteiden käyttäjä... Juuri on purkki loppumaisillaan, pitäisi ostaa taas uusi. :)

  VastaaPoista
 6. Pumppaat kakarat täyteen lääkkeitä ja eiku koneeseen! Mies hoitamaan lapsia hotellille ja mamma altaaseen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tsemppauksesta! Eiköhän me vaan lähdetä, täytyy hoitaa lääkitys kuntoon. Olen ihan varma, että jos ei mennä, niin siihen aikaan kun lentokone starttaa, herää nuhanenä pirteänä kuin peipponen ja mua v*tuttaa sata vuotta. Eikä hänellä ole korvatulehdusta todettu, ainakaan vielä.

  Piti itsekin googlata BB. Me Naiset kertoo, että BB tulee sanoista Blemish Balm. Lyhyesti sanottuna kun sitä sutii naamaan, niin tulee entistäkin täydellisemmän näköiseksi. :)

  Tästä mun purtilosta nopeasti huomasin, että vaikka se on hajusteeton, niin tuoksuton se ei todellakaan ole. Saas nähdä karahtaako mun BB-ura kiville hajuhedarin takia. Blogiarvonta odotettavissa! ;)

  VastaaPoista
 8. Minkä merkin BB ostit? :) Minäkin olen jo vannoutunut BB-puolestapuhuja, pelastaa arkinaaman nopeasti ja helposti aamuisin :)

  VastaaPoista
 9. Mä luin ensin, että ET-lehti. Huhhuh.. Se on tää blogimaailma, joka tekee ihmisestä tollaisen holtittoman kuluttajan. Sinäkin oot mennyt ihan pilalle nyt. Vitsi, vitsi. Montakohan pakko saada -hankintaa allekirjoittanut on tehnytkään... Ei lasketa ja onneksi sä satsasit ittees, ei mee hukkaan.

  Mä muuten skippasin BB-voiteet kokonaan, mä satsaan suoraan CC-voiteisiin. Se on sama kuin BB, mutta paranneltu versio, vähän kuin P&T Classic ja Explorer. :D

  Hakekaa tosiaan niitä puuduttavia korvatippoja. Korjatkaa, jos väärässä, mutta mielestäni niitä myydän vain Yliopiston apteekissa.

  Peukut on pystyssä!

  VastaaPoista
 10. Nunju: toisin kuin Ripu, niin mä en todellakaan satsannut CC-voiteisiin, vaan vähän yli kympin maksaneeseen Garnierin BB Creamiin. "Miracle Skin Perfector", ei tää hei voi mennä pieleen! :D

  Ripu, mä selvästi luen ihan vääriä blogeja, mä en ole CC:stä kuullutkaan!

  Pikaisella googlauksella löysin 3 erilaista puuduttavaa korvatippaa. Veikkaisin, että ainakin Orionin valmistetta saisi myös muista apteekeista. Miksi, miksi en älynnyt tänään semmoista ostaa, kun apteekissa asioikseni kävin???

  VastaaPoista
 11. Puuduttavat korvatipat tuli muutaman vuoden jälkeen takaisin "tavallisiin" apteekkeihin 2012 syksyllä :) joten nyt niitä tosiaan saa muualtakin taas, välissä sai vain YA:sta niitä YA omia puuduttavia korvatippoja.

  VastaaPoista
 12. Ripu: No onneks mä oon tämmönen edelläkävijä, niin voin valistaa suakin, katos. Lainaus incimix -blogista, jonne CC-voidetta googlatessani päädyin:

  CC-creamit tarjoavat kaikki oikeiden BB-voiteiden edut, mutta vielä lisää. Koostumusten pitäisi olla BB:itä kevyempiä, aineiden tehokkaampia, aurinkosuojan korkeampi, peittävyyden ja kestävyyden huippuluokkaa. Paranneltu BB siis. CC:issä on entistä enemmän ihoa hoitavia ja korjaavia ainesosia. Lisäksi öljyisyyttä on pyritty vähentämään paremman ihotuntuman ja kauniimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

  Että näitä sitten seuraavaksi hamstraamaan!

  P.S. Hyvältä vaikuttaa lähtötunnelmat...

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.