15.10.2013

The pipo AW13/14

Lasten vaatteet imevät vaikutteita aikuisten muodista. Jo vauvoille tehdään teknisiä ulko- ja alusvaatteita, leopardileggareita ja biker-rotseja. Joskus aikuiset havittelee lasten vaatteita itselleen. 3D-mitoituksen erilaisuus tuo haasteita (tirsk), erityisesti päähän voi kuitenkin hyvin ostella lasten kamoja, pää kun ei loputtomasti kasva. Aikuisten käytössä meidän perheessä on useampi Popin trikoopipo, ne on ihanan pehmeitä ja lämpimiä.

Viime kauden must (lasten) pipo aikuisilla oli tietysti Papu-pipo, joka myös mun hattuhyllyltä löytyy.

Täällä meillä periferiassa tämän kauden The (lasten) pipo aikuisilla on NameItin tähtipipo. Mulla sellainen luonnollisesti on. Omansa on myös Miehellä, koska Touhukas ei halunnut omaa keltaista pipoaan. Pinkki olisi pitänyt olla. Yllätys.

Sen lisäksi että kaksinkertaisesta trikoosta tehty pipo on tosi hyvä päässä, iso heijastin ja edullinen hinta lienevät houkuttimena painaa pipo aikuisempaankin päähän. Ja epäilemättä sitä nuortuu vähintään 5 vuotta, kun laittaa nuorisolaisten hatun päähän. Olen bongaillut pipoja jo monta kertaa päiväkodin portilla ja kaupungilla, tää on nyt kuulkaa kuuminta hottia! 

Kuvat ja ostomahdollisuus NiiloIlo

PS. Sanokaa nyt please, että joku muukin shoppailee itselleen lasten osastolta! 


9 kommenttia:

 1. Lienette pienipäisiä. Mun lastenpipokokemus on, ettei suurin koko mahdu kaksivuotiaallemme. Siksi meillä homma menee toisin päin, koko perhe shoppaa aikuisten pipoja. Ärsyttää, lasten pipot on niiiin kivoja!

  (menen silti ehkä toiveikkaana kokeilemaan NameItiä vielä)

  VastaaPoista
 2. Lapsille noita harkitsin, mut totesin, että pipoja ei keretä kaikkia käyttämään muutenkaan.. Omaan päähäni en ajatellut, mutta muuten kyllä ostan lastenosastolta silloin tällöin!

  VastaaPoista
 3. Minä en kyllä voi ostaa itselleni pipoa lastenosastolta. Ei siinä muuta, mutta kun on iso pää ja harvas korvia, kuten äitini tapaa sanoa.

  Jos olisi pieni pää ja tiheässä korvia, sitten ostaisin tuon, on hieno.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on aikuisilla käytössä name it:n pipoja. Oma kokemus pipojen koista taas on, että ne ovat hieman reiluja. Samoin meandilla.

  VastaaPoista
 5. Minulla on paljon lasten pipoja, ne piristää hyvin asua, kun monesti tulee pukeuduttua niin mustaan.

  Tuo Name It pipo on kyllä tosi reilu, itselläni on siitä toiseksi isoin koko. Se isoin menee jo miehen päähän :)

  VastaaPoista
 6. Meikäläiseltä löytyy po.pin lastenpipo koossa 56/58. :)

  VastaaPoista
 7. Minä! :) Mulla on lastenosastolta pipoja, käsineitä, kaulahuiveja ja kenkiä. Muilla meidän perheessä onkin sitten jättipäät :D

  VastaaPoista
 8. Trikoopipot hyvällä todennäköisyydellä mahtuvat myös isompiin päihin, kannattaa kokeilla!

  Iso pää ja harvas korvia, heh! :D

  VastaaPoista
 9. Mä oon niin tosikko, etten pysty. Mulla on yks geggamojan pipo, mutta se on liian nuoriso mun päähän. Nimim. Tylsimys.

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.