16.10.2013

Onnen tytöt!

Kuopiossa oli tänään Pikku Kakkosen lastenkonsertti. Lippujen hankkiminen oli monta kertaa mielessä. Ei muistuneet kulttuurisetelit mukaan kaupungille ja oli jotain ja... No. Liput jäi ostamatta.

Kuva ja infoa täällä
10 minuuttia ennen konsertin alkamista lippuluukulla:

Äiti (otsa kurtussa, hermostunut lapsi kainalossa): "Onkohan lippuja esitykseen?"
Lipunmyyjä: "Ei ole, eilisestä asti loppuunmyyty. Yksi varaus on noutamatta, voin myydä ne teille, jos lippuja ei noudeta."
Äiti (häslää ja soittaa auton kanssa konserttipaikan edessä odottavalle Miehelle): "Jäädään, nähdään tunnin päästä."
Tuntematon mummo: "Oletko lippua ostamassa? Minulla olisi tässä yksi ylimääräinen. Ei, en ota rahaa. Ole hyvä."
Äiti (häslää seteleiden ja lipun kanssa) "Kiitos, kiitos."
Lipumyyjä (myy viimeiset liput varauksen tekijälle): "Pankilla vai luotolla?"

Huh, oltiinpa onnen tyttöjä! Sain puhuttua meidät yhdellä lipulla saliin, olin jo varautunut itkettämään Touhukasta tarvittaessa (vitsi). Nauravainen jäi näistä bileistä paitsi, kahden syliapinan kanssa olisi ollut aika vaikeaa. Harmitti kovasti parin muun liputta jääneen puolesta, tyhjiä paikkoja salissa kyllä oli, mutta jos liput on myyty, niin ne on myyty, kai.

Kuva täältä
Itse konsertti oli ihan mahtava! Hienot lavasteet, telkkarista tuttuja hahmoja ja hauskaa musiikkia. Odoteltiin julisteessa näkynyttä Katti Matikaista, jota ei sitten tullutkaan. Siitä viis, Nalle oli mahtavan hauska ja muutenkin oli kerrassaan mukaansa tempaava tunnelma.

Touhukkaan suosikki oli Nalle. Mun suosikki oli Soili Perkiö. Sen lisäksi, että tämä upea nainen tekee maailman parhaita lastenlauluja, on hänellä aivan uskomaton hymy, joka valaisee koko konserttisalin. Pyh äiti Amma, mä haluan halata Soili Perkiötä!

Kuva täältä
Tampere, Jyväskylä ja Helsinki seuraavaksi. Suosittelen lämpimästi, ja kannattaa hankkia liput ajallaan. Lähteminen kannatti tälläkin kertaa.

Älä luovuta, koita uudestaan, anna mennä mennä vaan... 

12 kommenttia:

 1. Voi mikä tuuri! Ihanaa! Olen itsekin rekisteröinyt kiertueen, ja osallistumme! Ihan mahtava idea Pikku Kakkoselta! Ja Soili Perkiö on tosi sympaattinen ja ihana! :))
  Mahtavaa, kun lapsille järjestetään laadukasta kulttuuria. Siitä tulee hyvä mieli- ja jos liput on finito, kertoo kai sekin jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti osallistua, jos kiertue kohdalle sattuu. Mä olen jo aika monta kertaa aliarvioinut kuopiolaisten pelisilmän, ajattelen aina, että ei täällä tuppukylässä mitään myydä loppuun. Olen jo niin monta kertaa ollut väärässä, että olisi syytä oppia. :D

   Pikkukakkos-julkkisten fanittamisen lisäksi konsertissa oli tosiaan mielettömän taitavia muusikoita ja ihana lapsikuoro, laadukasta tuotantoa todellakin!

   Poista
  2. Luetaanko Jennijee huomenna satuja? (pieni harmiton haaste lukea huomenna satupäivän kunniaksi satu!)

   Poista
 2. Olipa ihana tuntematon mummo!! <3 Varmasti oli hieno konsertti!

  VastaaPoista
 3. Konsertti oli aivan mahtava ♥♥♥. Ja ihanat pikku kakkosen juontajat, jotka suostuivat valokuviin tyttöjeni kanssa ♥♥ tästä puhutaan meillä ja pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, fanikuvia! Just mietin, että lapsille Pikku Kakkosen juontajat ja hahmot on varmaan samaa kaliiberia, kun aikuisille tulisi vastaan Brad Pitt tai joku muu super-starba! :D Kyllä Touhukkaallakin silmät oikein hehkui eikä meinannut pysyä sylissä, kun lavalle tuli uusia tuttuja hahmoja esiin.

   Poista
 4. Mahtavaa, että pääsitte! Mua niin harmittaa kun meiltä jää väliin.

  Minustakin Perkiö on ihana, hymy valaisee olohuoneetkin telkkarista käsin. Nyt on kyllä pakko googlata, josko jostain löytyisi video hänen ja jonkun toisen eeppisestä lastenlaulusta "Vokaalimarssi!" joka perusteellisesti muutti kaiken. Tämä saattaa kuulostaa sarkasmilta, mutta ei ole - vaikka myönnän, että jossain vaiheessa telkkarin ääreen jumiuduttuani epäilinkin, että sekä minä että ohjelman juontajat olemme vahingossa nauttineet happoa. Mutta emme olleet. Vokaalimarssi on mahtava. Vokaalimarssi! Vokaalimarssi! Vokaalimarssiiii!

  Menenkin tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysitkö? Multa on jäänyt Vokaalimarssi-spektaakkeli väliin. Uskon, että se on vavahduttava kokemus!

   Poista
 5. Kiva kun pääsitte mukaan! Itse arvoin viimeiseen päivään asti lähteäkö ja ehtiikö ja jaksaako ja kävi just noin, että molemmat konsertit oli lopulta loppuunmyytyjä. Meillä tosin tyttö ei vielä oikein ymmärrä pikku kakkosen päälle, ei siis hahmojen fanittamista vielä, mutta tapahtumana olisi varmasti ollut ihana! Onneksi täällä meillä on tuo yksi puisto, jossa on teatteria, konserttia ja tanssiteatteria säännöllisesti, eikä esitykset juuri koskaan ole loppuunmyytyjä joten hyvin lyhyellä varoajalla pääsee mukaan. Ei ne tietenkään ole tuollaisia spektaakkeleja mutta jotain pientä kuitenkin :) Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienistäkin tulee hyvä mieli. :)

   Spektaakkeleissa on tietysti odotukset korkealla, itsellä siis. Harmittaa enemmän, jos lapsi ei innostukaan esityksestä. Esim. kirjaston lukutunnilta olen lähtenyt kesken pois kuopuksen epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi, eikä se harmittanut yhtään, mutta kylläpä olisi eilen harmittanut sairaasti, jos olisi pitänyt poistua jäähylle kesken kaiken.

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.