20.10.2013

Meikkikoulussa

Kävin Matkuksen Make Up Storessa Piian hellissä käsissä meikattavana. Otin muutamia kuvia, joiden laatua pyydän heti kättelyssä anteeksi. Kaupan valot on hurjan kovat ja kirkkaat. Digijärkkärin kanssa ei lopulta tarvinnut säätää, enkä tiedä olisivatko taidot riittäneetkään. Noheva bloggaaja huomasi nimittän perillä, että kameran akku on tyhjä. Kuvat on räpsitty Lumialla, ja käsittelynkin jälkeen sävyt on sieltä tänne päin. 

Tästä lähdettiin. Suihkunraikas naama, jonka iho kuvassa näyttää huomattavasti tasaisemmalle, kuin se oikeasti on.


Meikkiopastuksen aluksi Piia puhdisti kasvot, minkä jälkeen laitettiin kasvovettä, seerumia, silmänympärysvoidetta hassusta roll-on purtilosta sekä kosteusvoidetta. Huikea vauvan peppu -efekti tuli siitä seerumista! 

Meikkipohjaan Piia laittoi CC-voidetta, alla olevassa kuvassa sitä on toisella naamapuoliskolla. Kevyttä ja yllättävän tasoittavaa tavaraa! Sen jälkeen sinne tänne Cover All Mixiä, joka on kaupan myydyin tuote, eikä syyttä. 


Mineraalipuuteria, poskipunaa, kolmea erilaista luomiväriä, rajaus ja ripsari. Ja tietysti se mitä en kotona koskaan tee: kulmiin vähän väriä. 


Lopuksi tietty huulipunaa, ja tadaa: valmista!


Ja sama vielä parin tunnin päästä kotona, kauniissa vessavalaistuksessa. 


Lopputulos oli mielestäni erittäin onnistunut. Oli lähellä, että en lähtenyt baariin, tuli vallan meno-olo, kun olin niin nättinä. 

Piian opeista mieleen jäänyttä: 
 • Meikki pitää aina tehdä puhtaalle iholle. Myös aamulla kannattaa kevyesti puhdistaa kasvojen iho yöllisten hikoilujen ja pyörimisten jälkeen. 
 • Silmänympärysvoidetta kuuleman mukaan pitäisi käyttää, koska raskaat voiteet voi tukkia huokosia tai jopa kyynelkanavat. Olen nyt pari viikkoa muistanut tämän, veikkaan että kohta se taas unohtuu. Vanha, hölmö koira ostaa mm. tähän tarkoitukseen aika ajoin purkkeja ja viskelee niitä myöhemmin puoliksi käytettyinä roskiin. 
 • Kaulan ihon rupsahtaminen alkaa olla lähellä, gulps. Kosteuttamista myös sinne!  
 • Oikeat mineraalimeikit kimmeltävät hennosti. 
 • Ripsiväri pitäisi vaihtaa noin 3 kk välein, etteivät purtiloon ajan kanssa kertyvät epäpuhtaudet ärsytä silmiä. 
Meillä oli Piian kanssa sellainen diili, että sain opastuksen maksutta. Ostin huulipunan, ripsarin ja kasvoveden itse. Normaalisti meikkiopastus menee niin, että 60 eurolla saa 50 min opastuksen, minkä jälkeen saa valita 60 euron arvosta tuotteita. Aika kiva lahjaidea vaikkapa jouluksi - itselle tai läheiselle! 

Kiitos Piia, oli niin piristävä iltapäivä! Tässä vielä kaverikuva, hih. 
15 kommenttia:

 1. Ihana meikki, ihanat Jenni ja Piia! Mullakin vakaa aikomus opastukseen, kunhan saan aikaiseksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, oli kivaa ja sai hyviä vinkkejä. :)

   Poista
 2. Kaunista :)!! Mikä seerumi se oli??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pyydän Piiaa kertomaan tarkan nimen, tähän hätään en sitä muista.

   Poista
  2. Joo kyllä ,käytin sinulla SKIN SERUM:ia. Seerumissa on rosmariinia ja Ginkgo biloboa joka tekee ihon samettisen pehmeäksi. Moni luulee että silikonia mutta ei ,ihan luonnon omia yrttejä =) Aivan loisto tuote kun haluaa pohjan tasaiseksi ja helpommin työstettäväksi.

   Poista
 3. Olispas kiva käydä joskus meikkaus/ ihonhoito opastuksessa. Yleensä sitä tuppaa kiireessä menemään aina samalla kaavalla, niin kuin aina ennenkin... Meikattavana en ole ollut, kun omissa häissäni ja kyllähän sen ammattilaisen kädenjäljen silloin tunnisti ja piti onnistuneena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoita joulupukille ja muista olla kiltisti. ;)

   Poista
  2. Meiltä saa lahjakortteja kyseiseen opastukseen jonka voi sitten kertoa myös pukille ;D . Ja ostaessa meikinopastus lahjan saa lisäksi lisälahjan kortin saajalle (arvo 16€ tämä vain ennen joulua lahjakortin ostaneille ).

   Poista
 4. Wau..... kuulostaapa kivalta. Olisi taatusti minulle oppi tarpeen.
  Kyllähän sitä saisi hävetä omaa meikkaustyyliä silmät ja korvat punaisena... kunhan jotain sutaisee piristykseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä jämähtää tuttuihin väreihin ja tyyliin, tuossa sai samalla vinkkiä just mulle sopivista väreistä ja varjostuksista.

   Poista
 5. Nii o nättinä! Kyllä ostaisin auton tältä naiselta. Ja todellakin olisi pitänyt mennä baariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Seuraavana aamuna ei haitannut baarin skippaaminen ollenkaan, nimim. Kuinka tylsä voi ihminen olla?

   Poista
 6. Hieno meikki, ja ihanat naiset siellä kaverikuvassa! :) Sulla on kyllä upeet räpsyripset!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.