31.10.2013

Apua joulupukille

Jouluun on vielä hyvin aikaa. Niin paljon, että toivon etteivät joululaulut ala lähipäivinä raikua kaupoissa. Ei ole kuitenkaan liian aikaista miettiä lahjaa - minulle. Anoppi useimmiten haluaa lahjoittaa lahjakortin tai rahoittaa osittain jotain isompaa hankintaa, ja hyvällä tuurilla on muitakin lahjavinkkien kyselijöitä.

Mulla on käytössä laukkumallinen kantoväline läppärille. Reppua olen harkinnut samaan tarkoitukseen. Sen pitäisi olla hyvä kanto-ominaisuuksiltaan, painoa kertyy helposti yli 5 kg. Mielellään reppu saisi olla myös kivan näköinen, edes osittain asiallisen business lookin suuntaan.

Muutamaa vaihtoehtoa olen tuumaillut. Ketturepun olkaimet näyttää hyviltä, Marimekon ei.


Kuva täältä

Kuva täältä

Olisiko teillä vinkata kivaa reppua, jonka voin yllättyneiden hihkaisujen siivittämänä avata joulupaketista?

7 kommenttia:

 1. http://www.hilavitkutin.com/2009/11/09/kestava-ja-tyylikas-reilun-kaupan-reppu/

  vähänkö magee olis ;)

  Herschel supply co:lla tuntuis olevan monia vähän noiden sun esimerkkien tyylisiä, mutta olkaimet näyttäis ergonomisemmilta

  http://www.planet-sports.com/en/product298371/product_info.html

  http://www.zalando.fi/herschel-little-america-reppu-musta-h1554a007-q11.html?wmc=COM358_1881703

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava vyötiäislaukku! :D

   Kiitos myös muista vinkeistä, näytti kivoilta ja tuntui olevan pehmusteet läppärille.

   Poista
 2. Tuo kettureppu on aivan upea. Tyylikäs, mutta rento :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs käydä sovittelemassa selkään. Marimekossakin kävin pyörähtämässä, mutta kys. reppua en nähnyt. Taitaa kuitenkin jäädä pois harkinnasta olkaimien vuoksi.

   Poista
 3. Meillä miehen kans molemmlla Ospreyn reput. Aivana mahtavat jokapäiväisessä käytössä. Hyvin kulkee eväät ja muut tavarat töihin. Monesti tulee kauppaankin otettua tuo reppu. (varsinkin, jos käyn rattailla kaupassa) Mukavampi kantaa reppua kuin olkalaukkua samalla kun kärrää lasta hoitoon. Ei ehkä niin tyylikäs kun tuo fjällravenin reppu, muuta varmasti parempi kantaa, jos on enempi painoa repussa. iehellä on Ospreyn escapist (tms..) ja itselläni tuo Flare- malli. Suosittelen tutustumaan. Partioaitasta ainakin löytyy :)

  Mira

  VastaaPoista
 4. Haluaisin Katokosta Baggu repun keltaisena... mihinköhön pitäs vihjata, mies ei nimittäin tajua koskaan ns.lahjavihjeitä :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mira ja Nunju, täytyypä naputella Googleen nuo nimet!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.