1.10.2013

Terkkuja Make Up Storen VIP-illasta!

Syyskuun alussa kävimme lukijoiden kanssa Make Up Storen VIP-illassa Matkuksen kauppakeskuksessa. Räväkän rento Piia kertoi meille Make Up Storen taustaa ja esitteli laajasti tuotteita, joita on tarjolla kirjaimellisesti päästä varpaisiin.


Make Up Storessa on laadukkaita tuotteita kaikille (lue: myös meille taviksille), ja myös hulluja juttuja fantasiameikkeihin tai rooliasuihin. Syksyn punk-lookkiin oli keksitty kynsiin liimattavia niittejä. En kylläkään ostanut, toteutan punkkariuttani perjantaisin, kun pukeudun kotona risoihin sukkahousuihin ja tukkakin sojottaa joka suuntaan, kun harvoin suoriudun suihkuun ennen iltaa.


Viilentävä puuteri tuntui ihanalta ja uudet suihkutuotteet tuoksuivat huumaavilta. Mä taidan aina seota vähäsen tuolla kaupassa - kaikki ne herkulliset värit ja glitterin kimmellys! 


Kymmenisen kaunista ja hauskaa naista tuli paikalle. Kuvassa ihana Miima, jonka raportti löytyy täältä


Kaikesta ihanuuksien huokailusta huolimatta osasin tehdä maltilliset ostokset: uusi luomiväri, vihertävä rajauskynä ja poskipunan tupukseen uusi sivellin. Hullun hienoja tekoripsiä onnistuin vastustamaan vain vaivoin. Tulisikohan eloa maanantaiaamun työpalaveriin, kun räpsyttelisi punaisilla räpsyripsillä? 


Kesällä ostin peite-trion, josta olen tykännyt hirmuisen paljon. Hinta tuntui kovalta, se on kuitenkin todella riittoisaa ja mainio setti silmäpussien ja epätasaisuuksien häivyttämiseen. Kelpo ostos! Lisäksi pidän erityisesti rajauskynistä.

Pääsen piakkoin meikkiopastukseen. Vaikka en ole siellä edes käynyt, voin jo valmiiksi suositella sitä. 60 euroa maksava opastus kestää 50 min, ja sen aikana käydään läpi koko meikki pohjasta ja viimeiseen silaukseen. Mukaan saa 60 euron edestä tuotteita, eli käytännössä 3-4 tuotteen hinnalla saa opastuksen kaupan päälle. Jos haluaa opetella tekemään kreisin punk-meikin pinkeillä ripsillä, se varmaan onnistuu, itse ajattelin keskittyä tavalliseen arkimeikkiin. Loistavaa palvelua saa toki ilmaiseksikin, ainakin Kuopion liikkeestä on pelkästään hyviä kokemuksia useamman visiitin perusteella.

Lämmin kiitos Piialle esittelyistä ja viihdyksestä sekä tietysti kaikille mukana olosta, oli jälleen kerran kiva ilta!

4 kommenttia:

 1. Punaiset räpsyripset maanantaiaamun työpalaverissa :D Tykkään kirjoitustyylistäsi ja muutenkin kiva lukea kuulumisia sieltä entisestä kotimaakunnastani. Vielä kun tuo kommenttikentän yläpuolinen teksti olis muodossa "mitteepä tuumit?" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos!

   Lupaan miettiä tuota tekstin muuttamista, mutta se tuntuisi vähän väärältä, koska en oikeasti puhu niin. Viännän kyllä savvoo, en kuitenkaan ihan joka välissä. :)

   Poista
 2. Kiitoksia vaan järkkäilystä, kivaa oli jälleen kerran!! *mitäs me seuraavaksi keksittäis??* Sun pitää hei ottaa valokuvaaja mukaan sinne meikkiopastukseen - meitä lukijoita kiinnostaa kovin!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, jos se onnistuisi. Liikkeessä on tosi kirkkaat ja kovat valot, minun taidoillani oli vaikeaa saada onnistuneita otoksia. Pitää siis miettiä haluanko julkaista meikittömän vaiheen kuvia siinä valaistuksessa! :D

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.