27.10.2014

Jari ja Kari

Lapsille suunnatussa tv-viihdetarjonnassa on paljon sontaa ja yksittäisiä helmiä. Katson mielelläni mm. Late Lammasta, Ruohonjuuritasolla tai Oktonautteja. Toki oman lapsuuden klassikot vetoavat myös.

Nyt on tarjolla jotain aivan uutta ja kuumottavaa sunnuntaiaamun Pikku Kakkosessa: Jari ja Kari. Jos Studio Julmahuvin Touko-Pouko kutitteli nauruhermojasi, luulenpa että Jari ja Kari eivät jätä kylmäksi. Jos yleissivistyksessäsi on Touko-Poukon mentävä aukko, teippaa Tena asemiin ja klikkaa itsesi Ylen Elävään arkistoon.

Petteri Summanen ohjaa ja Jukka Rasila sekä Kari Hietalahti näyttelevät.

Kuva täältä
Tästä tuli heti tyttöjenkin suosikki, kun Miehen kanssa räkätimme vedet silmissä Jarille ja Karille. Hyvä Yle! Nyt on telkkaveroeuroja käytetty oikeaan tarkoitukseen!

3 kommenttia:

 1. Hehee, meillä on katottu Jari ja Kari jo muutamaan kertaan :D (Tänään se tunnari pyöri mulla päässä, kun heräsin, aargh...)
  Oon jo Touko-Poukonkin pitkäaikainen fani, ja tämäkin osui ja upposi. Tosiaan myös meidän kaksivuotiaaseen ;) En vain ymmärrä, miksi toinen (menin jo sekaisin, kumpi on kumpi) on maskeerattu tollaseksi frankensteinin hirviöksi, eikä vaikka lapseksi, mutta kyllä kai nää taiteilijat tietää paremmin... :D
  PS. Touko-Poukon touhuista ehdoton suosikkini oli jakso, missä askarreltiinpaskarreltiin sielu.

  VastaaPoista
 2. Me katottiin tää eka jakso miehen kanssa kaksin illalla, kun lapset oli menneet nukkumaan ja naurettiin :D Kyllä se varmaan lapsillekin jossain vaiheessa näytetään :D

  Mun mielestä oli ihanaa, et se varsinainen Jari ja Kari oli just säilytetty alkuperäisinä, eikä muutettu :)

  Kuten mun mieskin sanoi, nää on nauhoitettava joka jakso ja sit voi katsoa useampaan kertaan :)

  VastaaPoista
 3. Jee, kivaa että muitakin faneja löytyy! :)

  Telkkarin katsominenkin on näköjään joukkuelaji, lapset on ihan eri tavalla fiiliksissä kun aikuisetkin nauraa.

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.