20.10.2012

TRX-väliraportti

No niin lössykät. Varmaan luulitte, että tuskin pääsi Jennin kuntoilu-ura alkua pidemmälle, kun olette itse vaan löysäilleet. Ha! Musta on tullut oikein vakkari torstain TRX-tunnilla Hytkeessä. Vakiaika ja ohjattu tunti on ihan must. Tulee lähdettyä, vaikka harvoin aamulla siltä tuntuu, ja tunnilla rehkii reippaasti, kun ei muutakaan voi.

Ihan vielä en ole valmis julkaisemaan kuvaa sixpackistani. Jaksan kuitenkin selvästi paremmin kuin kuukausi sitten. Edelleen on lopputunnista vaikeuksia ymmärtää annettuja ohjeita ja jalat tärisee matkalla kotiin, mutta se on hyvä. Raskauden loppuaikana yleiskunto romahti, nyt on ilo huomata, että äkkiä se lähtee uuteen nousuun. Habat on bébén nostelusta valmiiksi tosi hyvässä iskussa, taas esim. ojentajat on oli säälittävän heikot. Kyllä se tästä. Kohta solahtaa farkutkin jalkaan viuh vaan.

En ole ollut ikinä superkuntoilija, sikäli ei ole suurta paniikkia päästä kisakuntoon. Elämää helpottava peruskunto riittää. Merkittävin henkilökohtainen urheilusuoritukseni on 649 metriä 12 minuutin uinticooperissa. Se oli myös elämäni toistaiseksi selkein near-death-experience: räpiköin ja räpiköin ja olin varma, että en pysy enää pinnalla. Kamalan pitkä aika se 12 minsaa! Noh, vähän liioittelin, mutta tosi vähän. Kannattaa kokeilla. Ota joku altaan reunalle kaveriksi laskemaan matkaa (ja olemaan valmiina heittämään pelastusrengas).

Kuva: chineseposters.net
Vielä 5 kertaa Hytkeen kortissa kertoja jäljellä. Hyvin mä vedän!

4 kommenttia:

 1. Kuntoilu on kivvaa kun saa vaan otteen. me miehen kanssa harrastamme kilpaammuntaa. haulikkolajeja. metsätystrappia ja skeettiä..neljä kertaa viikossa juostaan 10 kilsan lenkki ja samalla tehdään vähintään 200 aseen nostoa olalle. ei juosta siis haulikkojen kanssa vaan kuivaharjoitteluna vedetään olalle. jos treenistä lipsuu niin huomaa kyllä sitten itse ammuntaharjoittelussa heti. ei jaksa vetää pyssyä kunnolla ja muutenkin keskittyminen herpaantuu..tulee tyhmiä pummeja. Mukavaa treenausta. minä lähden ylläri ylläri juoksemaan.

  ps:voisko ton orbottivarmenteen ottaa pois??hitusen ärsyttää kun en meinaa saada sitä ikänä läpi.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aloinko elvistelemään vähän väärässä seurassa? :D Ampuminen on epäilemättä rankkaa, kun sitä tekee oikeesti. Joskus olen kokeillut, ja eihän siitä meinannut mitään tulla, kun kädet tärisi.

   Pitäsköhän munkin kaivella lenkkarit esiin... Se ois helppoa järjestää, eikä aikaakaan mene liikaa, kun nykyään jaksan jolkotella max puoli tuntia. Jostain syystä tykkään enemmän hölkätä syksyllä vaikka räntäsateessa kuin kesällä auringossa. Hyvät lenkkeilykelit on käsillä!

   Onpa siistiä, että teillä on miehen kanssa yhteinen harrastus! Onpahan muutakin tekemistä ja puhumista kuin tiskivuoroista riitelyä. ;)

   Robottivarmenne poistettu. Se ON ärsyttävä, en ikinä meinaa itsekään saada selvää, että mitä siinä haetaan.

   Poista
  2. :) hienoa että se robovarmenne hävisi. en tiedä onko tuo yhteinen harrastus hyvä asia..metsästys itsessään on hyvä yhteinen harrastus mutta tämä ammunta taas.. :/ mieson ampunut kilpaa pikkupojasta asti ja minä taas aloittanut aikuis iällä. miehillähän on sitten tapana selitellä ja teknistää asioita kun taas naiset elää tunteella. että jos tuli pummi ja naisia vituttaa mutta miehet alkaa tässäkin asiassa teknistellä..u know??

   Poista
  3. Teknistelyllähän pystyy selittämään asian helposti niin päin, ettei ampujassa ollut mitään vikaa, vaan kaikessa muussa. ;)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.