22.10.2012

Astu laivaan

Mies vastaa pääosin perheemme kirppariaarteista. Hän pollaa jatkuvasti erilaisia nettikirppiksiä (huuto.net, kuopionkirppari, tori) ja tekee vaikka mitä löytöjä. Hutiostokset hän myy keskimäärin tuplahinnalla eteenpäin. Vanha puusohva ilmestyi pihaamme kotiinkuljetettuna marraskuisen räntäsateen saattelemana. Sille oli kaavailtu hieman erilaista käyttötarkoitusta, lopulta se parkkeerattiin keittiöömme, missä se näytti siltä, kuin olisi ollut aina siinä. Tässä välissä minä, viimeisilläni raskaana oleva mammutti, joka olin bodannut apuna painavaa sohvaa yläkertaan ja takaisin alas, olin jo valmis passittamaan koko kapistuksen saunan uuniin, mutta lepyin lopulta ja aloin tykätä sohvasta hirmuisesti.


Touhukkaan leikeissä sohva on laiva. Laiva lastataan pehmoleluilla ja sekalaisilla matkatavaroilla ja seilataan Lontooseen. Olohuoneen sohva on loogisesti linja-auto. Osaatte varmaan kuvitella sohvalle Miehen, joka torkkuu työpäivän jälkeen sanomalehti naamallaan?


Raidallinen tyyny ja verhokangas Clarke&Clarke / Kodin Fiilis, muut tyynyt askarreltu itse vanhoista keittiöpyyhkeistä ja tilpehööristä.


2 kommenttia:

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.