31.10.2012

Luottokamat

Muistatteko, kun City-lehdessä oli kakkossivulla juttulaatikko, missä henkilö x esitteli luottokamansa? Luin sen aina. Jonkun ajanhetken jälkeen melkein jokaisella oli MacBook yhtenä kohtana, se oli vähän tylsää. Mun MacBook ei pääse listalleni, vaikka se on hyvä peli. Siispä Jennijeen luottokamat:

Silkkihuivi
Synttärikeiju toi minulle sinivihreän silkkihuivin jokunen vuosi sitten. Ongin tietooni ostopaikan ja kävin katselemassa, mihin sen vaihtaisin, mutta onneksi en vaihtanut mihinkään. Silkki on kesällä viileää ja talvella lämmintä. Huivi on kevyt kuin perhosen siipi. Huivin värit sointuvat käytännössä kaikkeen vaatekaapissani olevaan. Huivi on täydellinen. Kiitos äiti.

Chanel-meikkipuuteri
Olen käyttänyt meikkipuuteria varmaan 20 vuotta (siis 5-vuotiaasta alkaen, kun äkkiä lasken). En edes yritä laskea kaikkia eri merkkien rasioita, jotka ovat käsieni ja kasvojeni kautta kulkeneet. Jo monen vuoden ajan meikkipussistani on löytynyt Chanel Mat Lumière ja se on yksinkertaisesti parasta. Täyttöpakkaus järkevöittää ostosta ja hintaa: ei tarvitse joka kerta ostaa peiliä ja muovikoteloa (ainoastaan kahden vuoden välein, kun pakkaus uudistuu). Välillä sorrun halpoihin kopioihin, ja pian palaan taas latomaan euroja tiskiin, että saan kasvoihin tutun samettisen tunnun ja luonnollisen, tasaisen värin. I'm so worth it.

Reiskat
Kolmossijalle oli pyrkimässä monta ehdokasta: Gmail, Nikon D80, Hai-saappaat tai hapankorppu. Listalle nousi lopulta vuonna 2004 San Franciscosta Kalifornian aurinkoa varten ostetut RayBanin aurinkolasit, jotka kulkevat käsilaukussa kesät talvet. Autossa pidän aurinkolaseja vaikka tihkuttaisi vettä. Sen lisäksi, että lasit ovat erinomaisen hyvät häikäisyn torjuntaan, malli on mielestäni iätön (ja jos se teidän mielestä on so last decade, niin ei tartte kertoa). Vielä kaiken tämän päälle ne muistuttavat ikimuistoisen mukavasta ajanjaksosta elämässäni.

Keskimmäinen kuva täältä
Lopuksi listaan muutaman luottoblogini, joista saan päivän naurut ja hyviä vinkkejä. Haastan blogien pitäjät paljastamaan omat luottokamansa.
5 kommenttia:

 1. III, paha paha haaste! Laitettu pohdintaan, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi häiritsemään niin pahasti että teksti syntyi jo tänään :) Hauska mietintä!

   Poista
 2. dääm juu..nyt tarttee miettiä kyllä tarkkaan koska niitähän on monia. koittelen vastailla tässä pikapuoliin..kuitenkin viikon sisällä.

  VastaaPoista
 3. Haaste otettu vastaan ja hoidettu! :)

  VastaaPoista
 4. Virallinen kiitos vielä haasteesta, se oli hauska! :D

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.