30.10.2012

Kiertokirjeyllätys

Rempseän riemukas Mehtäemäntä jätti minulle kauniin kukkasen, kiitos kovasti!


Lisäksi täytyy avautua. Tulee söpösti mieleen ala-asteen slämärit ja ystäväkirjat, antaa siis mennä.

LEMPINUMERO
Ala-asteella se oli 8. En tiedä miksi, kaunis numero ja muut olivat varmaan valinneet muut numerot. Vastaan kuitenkin 42, koska se on elämän tarkoitus. Ainakin jos on uskominen Linnunradan käsikirjaa liftareille.

ALKOHOLITON SUOSIKKIJUOMA
Tää on helppo: puolukkatuoremehu. Vanhempani a) keräävät niin ahkerasti puolukoita ja b) tehtailevat siitä mehua, että ei ole tarvinnut vaivautua itse opettelemaan. Aijai, se on niin hyvää!

LEMPIELÄIN
Tänään vastaan manaatti. Niillä on leppoisa meininki, luulisin. Ja näyttävät maailmalle, että pullerotkin voivat uida sulokkaasti. 

FACEBOOKKI VAIKO TWITTERI
Facebook joo, vaikka alussa vastustelinkin. Twitteriä en seuraa enkä sinne kirjoita, se on mielestäni enemmän ammatilliseen knoppailuun ja keskusteluun. Ei mulla tunnu olevan kovin usein mitään erityisen älykästä sanottavaa millään foorumilla, vielä 140 merkkiin tiivistettynä se tuntuisi epämukavalta.

INTOHIMONI
Aloitetaan sieltä tarvehierarkian alemmasta päästä. Sushi, milloin vain, miten paljon vain. Ah!

SUOSIKKIVIIKONPÄIVÄ
Yllätän itsenikin ja vastaan maanantai. Viikonloppuisin tulee yleensä touhuttua yhtä sun toista kotona ja säntäiltyä kyläpaikoissa jne. Maanantaina tyttöjen kanssa ollaan vaan, syödään viikonlopun jämiä ja chillaillaan. Maanantai on uusi sunnuntai.

SUOSIKKIKUKKA
Saako olla kaksi? Vastaan hortensia ja pioni ja toivon sydämeni pohjasta, että syksyn viime metreillä omaan pihaan istutetut taimet puhkeavat ensi kesänä ja syksynä loistoon.

Tällä kertaa en laita tätä eteenpäin, minulla on mielessä yksi toinen juttu. Stay tuned.

1 kommentti:

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.