15.3.2014

Oral-B vaihtopäät (Buzzador)

Olen käyttänyt sähköhammasharjaa vuosia. Sillä saa paremman pesutuloksen kuin tavallisella harjalla ja sillä myös saa puhtaaksi hammasrivien viimeisinkien hampaiden reunat. Mun harja on joku halpa malli, maksoi muutaman kympin. Sähköhammasharjojen hinnoittelukonseptiin kuuluu se, että itse suristimen voit saada hyvinkin edullisesti, mutta harjat maksaa melkoisesti, helposti 4-6 eur / kpl. Osittain tästä syystä ilmaiset harjat julkista käyttöraportointia vastaan kuulostivat hyvältä diililtä.

Kuva Buzzador
Sain itselleni ja toisille jaettavaksi kolmea erilaista vaihtopäätä:

Oral-B FlossAction
Oral-B 3D White
Oral-B TriZone

Lisäksi sain Oral-B Pro-Expert All Around Protection -hammastahnan. Hammastahnoista buzzasin aiemmin ja olen käyttänyt kys. tahnoja siitä saakka. Hyvää kamaa! 

Kaksi kolmesta vaihtopäästä oli mulle tuttuja. Erikoisempia vaihtopäitä saa usein yhden kaupan päälle, kun ostaa tavallisia vaihtoharjoja. 3D White on suunniteltu poistamaan värjäymiä ja valkaisemaan hampaita. Siinä on keskellä kumikuppi, jonka pitäisi hoitaa homma. FlossActioniossa on sivuilla pienet kumiset siivet, joiden tarkoituksen on putsata erityisesti hammasvälejä. 

Nämä mainitut harjat ovat tosi hyviä. Jos tavallisella sähköhammasharjalla saa puhtaammat hampaat kuin käsipelillä, näillä erikoispäillä saa vielä puhtaamman oloiset hampaat. 

Kuva täältä
TriZone oli mulle uusi tuttavuus, ja siitä mulla ei ole hyvää sanottavaa. Harja tuntui liian isolta suussa. Siitä johtuen tuntui, että en saanut pestyä esim. etuhampaiden takaosia kunnolla tai häädettyä hammasrivin takimmaisia hammaspeikkoja matkoihinsa. Muutaman kerran tällä pesin, sitten oli pakko vaihtaa. 

Ostaisinko itse?

3D White, FlossAction -vaihtopäät sekä hammastahnan ehdottomasti kyllä.
TriZone-vaihtopäätä en missään tapauksessa.

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi.

3 kommenttia:

 1. Mä en muistanut mun postauksessa mainita tuosta hammastahnasta mitään. Meillä ei ollut sillä niin hyvä vastaanotto. Miehen mielestä se maistuu pahalta ja mulla tulee mieleen siitä joku 90-luvun tahna. Lisäksi se on tosi hankaavan oloinen eli en käytä sitä kyllä jatkuvasti, vaikka se hampaat hyvin putsaakin... Mä siirryin puoltoista vuotta sitten käsikäyttöisestä hammasharjasta käyttään TriZonea ja se tuntui siinä kohtaa hyvältä. Vaihdos pienestä harjaspäästä tuohon TriZoneen tuntuu varmaan järkytykseltä, koska se on niin mohlon oloinen. Kyllä silläkin silti puhdasta saa aikaiseksi :D Mulla jää käyttöön kuitenkin kans 3D White. Se on mun mielestä ehdottomasti paras :)

  VastaaPoista
 2. Mä sitten taas ihastuin TriZoneen!
  Alkuun ajattelin, että taitaa olla liian iso, mutta pakko se on kokeilla.
  Mä olen sitä tyyppiä, joka varsinkin aamuisin alkaa kakomaan helposti hampaita harjatessa ja siksikin toi hiukan pelotti, mutta se tuntui olevan jotenkin helpompi pää harjaksen suhteen tuolla suun takaosassa, jonka peseminen saa sen kakomisen aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Oho, jopas meni kokemukset TriZonen osalta ristiin! :D Mun piti vielä kokeilla sitä uudestaan, mutta ei - ei vaan ole mun juttu.

  Buzzaus-raportteja tulee yleensä lyhyen ajan sisällä monesta eri tuutista, kannattaa ehdottomasti lukea useampi, mielipiteitä on joka kerta laidasta laitaan!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.