31.7.2013

Good times, good times

Terkkuja Englannista! Meillä oli aivan loistava reissu. Kukaan ei karannut tai kadonnut (paitsi kerran hetkeksi), lentokoneessa oltiin ihmisiksi (jos ei lasketa kakkavaipan vaihtamista omalla paikalla vessan ollessa käyttökiellossa ilmakuoppien vuoksi) ja ei myöhästytty jatkolennoilta, koska kaikki lennot oli ajoissa (oikeesti). Tässä hajanaisia lomamuistoja, enjoy! 

Matkalaisia odotti täydellinen brunssi, nams.


Sen lisäksi, että pubit ovat paikallisten olohuoneita, oli erääseen lähipubiin integroitu aidattu leikkipuistoalue. Fantastinen idea! 


Juoksua, kikatusta, leikkiä, naurua, halailua ja pussailua. Välillä vähän riitelyä ja itkua. Isot tytöt ja pienet tytöt <3 <3 <3 <3.


Rakas ystäväni huokaisi: "Miten ne voivatkin olla niin täydellisen raivostuttavia yhdessä hetkessä ja täydellisen rakastettavia toisessa?"


Nauravainen rakastui perheen koiriin. Ja kaikesta riepottelusta huolimatta hauvat taisivat tykätä Nauravaisesta. Vahtikoira vahtii pienen unta.  


Jos tähän ikään mennessä ei ole laitattanut silareita, hiuslisäkkeitä tai teräviä tekokynsiä, ehtii hyvin myöhemminkin. Ehta eläkeläispissis! Ja maailman söpöimmät taaperot.


Georgen pullahtaminen maailmaan ei ollut hetkauttanut isäntäperhettämme juurikaan, vaikka His Royal Highness muuten tuntui olevan ykkösjuttu kuningaskunnassa. Koska isäntä ja emäntä eivät syttyneet George-keskusteluista, jouduin ostamaan laadukkaan Daily Mail -julkaisun George-liitteellä varustettuna. Tiesittekö, että Catherinella oli melkein samanlainen pilkullinen mekko kuin Dianalla vastaavassa tilanteessa? Aika outoa. 



Muita herttaisia pätkiä tavattiin kyllä...


...ja julkimoita naturally. Oink oink. 


Luojan kiitos Englannissa saa lähikaupasta valkoviiniä! Yllättävää kyllä nukutuskuviot menivät kohtuullisen kivuttomasti, ja iltaisin ehdittiin vaihtaa kuulumisia kaikessa rauhassa ja parantaa maailmaa. Vanhat ei näköjään enää jaksa, yli puolille öin ei taidettu kukkua kertaakaan. Toisaalta vanhojen piti herätä joka aamu viim. klo 06, joten hyvä näin. 


Meille kaikille jäi paljon, paljon ihania muistoja. Lähteminen kannattaa aina! 


Sitten aletaankin harjoitella päiväkotihommia, oh dear. 

28 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Hieno reissu ollut teillä! :)

    VastaaPoista
  2. Määki haluun. Tahdon George-jääkaappimagneetin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä halusin ihan ehdottomasti George-magneetin! Pikkuneideiltä meni ostoskierroksella hermot, ja ajattelin, että ehtiihän sen ostaa lentokentältäkin. Ostettiin sieltä luvattu Paddington-nalle ja mulle kahvia ja sitten tajusin, että nyt on aika siirtyä juoksumarssia lähtöportille 10 kg taapero kainalossa, kahvi toisessa kädessä ja isompi lapsi mun repun narusta kiskoen.

      Jäi tällä kertaa magneetti ostamatta. On askarreltava sellainen itse. :D

      Poista
    2. Tai pikemminkin hyvä syy suunnata mahdollisimman pian takaisin ;) mä tunnustan nyt tässä että multa löytyy jääkaapin ovesta Williamin ja Katen sekä kihla- että häämagneetti. George on saatava!

      Poista
    3. Kerää koko sarja! ;) Voi olla, että turistikrääsäteollisuus ei ollut vielä ehtinyt saada rattaita pyörimään, luulen että vähän ajan päästä on parempi tarjonta lentokentälläkin. Sinne siis takaisin!

      Poista
    4. Hih. Vasta tosta kolmannesta viestistä tajusin, että puhutte royal baby Georgesta eikä Peppa Pigin veli-Georgesta. :)

      Mutta nukavan näköistä on ollut reissussa ja mukavaa jos myös oli mukavaa. :)

      Poista
    5. George-possu oli omalla tavallaan hyvin hurmaava. :D

      Poista
  3. Ihania kuvia! Ja reipas matkailija olet ku suorit reissun yksin lasten kanssa.

    PS. Sä oot välillä kuvissa pelottavan mun näköinen. En tarkoita loukata kuitenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, onko mulla kaksoisolento? Mahtavaa!

      En lähtisi minnekään muualle kaupunkilomalle yksin lasten kanssa, tässä tapauksessa on tosiaan perillä auttavia käsiä ja kaikki lapsilogistiikan vaatimat asiat kuten rattaat, syöttötuolit yms. lainattavissa, eikä niitä tarvitse roudata.

      Vaikka erit. lentomatkustukseen toivoisin apua, niin perillä on helpompi suunnitella ohjelmaa, kun ei tarvitse ottaa ohjelman suunnittelussa miehen mielipiteitä huomioon. :D Ja saadaan rauhassa lörpötellä tyttöjen juttuja, ystävänkin mies häipyy usein vähin äänin nukkumaan, että saadaan juoruilla. :D

      Poista
  4. ihan mieletön reissu teillä varmasti ollut. kuvat on ainakin toooooosi kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aika arkisia kuvia, vaan miksei nekin voisi olla kivoja. :)

      Poista
  5. Ihana reissu! Oi miksen ole pyytänyt lontoolaista kummiksi lapsilleni, niin tulisi lähdettyä ;D?!
    Pst. Tomppa ja kissantassut kirjassa on päiväkotijuttua :)! Tsemiä harjoitteluun, kyllä se siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissantassut on ollut pari kertaa kirjastosta lainassa, ja nyt ostettiin se sellaisena Pixin minikirjana lentokoneluettavaksi. Minikirjoina meillä taitaakin olla kaikki siinä sarjassa julkaistut Tompat, Tomppa is best! :)

      Kummitäti on taustaltaan suomalais-savolainen Elämä heitti hänet fyysisesti tuonne, onneksi yhteyttä on onnistuttu pitämään tiiviisti. <3

      Poista
  6. Mahtavia kuvia! Nuo englantilaiset takapihat on niin... no englantilaisia takapihoja. :) Kiva reissu teillä ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, neljän tytön ja välillä kahden koiran puuhasteluun piha oli just sopiva. :)

      Poista
  7. Ihanan näköinen ja kuuloinen reissu ollut teillä :)!

    T: tiliaa eri nimimerkillä varustettuna :D

    VastaaPoista
  8. Ihastuneita huokauksia! Kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  9. Jee! Kivaa kun meni hyvin! Joka päivä kävin kurkkaamassa, joko olis matkaraporttia täällä... kiitos, ja taas ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut laiska hengeilemaan koneen äärellä, mutta vielä muutama reissupostaus tulossa. :)

      Poista
  10. Kuulostaa ihanalta :) mua niin alkoi naurattaan toi Englannissa saa lähikaupasta valkoviiniä ja sit perään nukutuskuviot menivät hyvin :D äiti lomamoodissa vähemmän stressaantuneena on aina hyvä asia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Vaan totta se on, turha liikaa stressata, kun ei se mitään auta. Rennosti vaan, cheers! ;)

      Poista
  11. Kerrankin puutarhatonttu, jonka minäkin voisin harkita ottavani pihaani. Jos mulla ois oma piha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin harkitsin pitkään ostopäätöstä. Keraamisilla hahmoilla on kuitenkin ollut meidän puutarhassa sen verran lyhyt elinkaari, että täytyy katsella muovisia tonttuja. Olen perinteisesti tuonut Miehelle tosi paskoja tuliaisia, melkein ostin hänelle sellaisen muovisen siilin, jonka silminä on pari lamppua ja selässä pieni aurinkopaneeli. Sieltä se olisi tuijottanut murhaavasti pensasaidan alta...

      Poista
  12. Oon tuosta pubi/leikkipuistokombosta vieläkin kateellinen, ja niin on mieskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mainio! Vähän erillään pubin terassista ja tosiaan aidattu ja siisti. Sisällä pubissa oli ystävällinen pyyntö häipätä lasten kanssa kotiin viim. klo 21, ja tuskinpa sieltä ketään tarvitsee pihalle heittää. Vaikka toki alkoholi+lapset voi olla monella tavalla huono kombo, niin aika moni voi sen yhden huurteisen juoman ottaa ja jatkaa sitten touhuja normaalisti.

      Monissa pubeissa on myös koirat tervetulleita. Se oli musta vähän kummaa, kun pubeissa sai vielä polttaa, mutta nykyään siellä on kaikilla kivempaa.

      Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.