19.12.2014

Lippuviiri joulukorteista

Minä pidän joulukorteista. Tykkään askarrelluista korteista, lasten tekemistä tai niistä, missä on kahdeksan erilaista elementtiä askartelukaupasta. Tykkään Unicefin korteista ja osta-eurolla-kymmenen -korteista. Erityisesti pidän korteista, joissa on itse otettuja kuvia lapsista, koirista, kissoista tai oravista.

Ripustan joulukortit lippuviiriksi, että kortteja voi katsella ruokapöydän äärestä. Lastenkin mielestä se on kiva juttu. Otan hyvän pätkän villalankaa ja paksun neulan. Ensin lenkki langan päähän ja sitten alan pujotella kortteja. Teen solmut ennen ja jälkeen kortin, että ne pysyvät paikallaan.

Suttuinen kuva, pannaan sen piikkiin, että en halua paljastaa kuvakortissa näkyvän perheen kasvoja.
Sama ajatus toimii myös niin, että kiinnittää langan kaapin tai seinän yläpäähän, ja antaa korttilangan pudota alaspäin. Silloin kannattaa pujottaa lanka kortin nurkkaan tai sivureunaan.

Mukavaa joulun odotusta!

6 kommenttia:

 1. Missäs mun antama kortti on?!

  (Lepo. Hieno idea!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan saavani kasaan toisen, kaksi kertaa näin pitkän lippuviirin viereisellä seinälle. Sun kortti on siinä, valmiina jo langassa kiinni.

   Poista
 2. Mahtava idea! Meillä kortit on jääkaapin ovessa. Hävettää kun niitä tuli enemmän kuin lähetettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ei pidä hävetä. Jos joku haluaa ja jaksaa laittaa joulukortteja, se on tosi kiva juttu. Jos ei, niin ehkä se on tajunnut levätä. :)

   Poista
 3. Eräs on ollut toimelias. Nimim. lapset saivat ihan ite kuusenkin koristella, kun äiti ei jaksanut. Hieno on viiri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon tekemiseen menee 5 min. Nastat kattolistassa on all year round paikoillaan, juhliin laitetaan ommeltu lippuviiri, niin miksi irroittelemaan välissä? :)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.