6.4.2014

Muutama onnellisuus

Kiitos haasteista Mehtäemäntä ja Nunju! Ja anteeksi, vaiheessa ovat. Onnellisuutta ja iloa tuovia asioita ovat houkutelleet kertomaan ainakin bleue jo jonkun aikaa sitten ja hiljattain myös Saara (linkin päässä niiiiiin suloiset vauvan varpaat <3). Somessa kiertää #100happydays -haaste, jota olen seurannut mm. Liisan blogissa.

"Se mihin keskityt, kasvaa." Kiitos muistutuksesta Saara! Keväisin minulla on tapana kansallisia perinteitä noudattaen luiskahtaa rypemään syvissä vesissä. Välillä voi vähän synkistellä, pidemmän päälle se kuluttaa turhaan energiaa, varsinkin kun kaikki on aivan hyvin. Pienienkin ilon aiheiden ääreen pitäisi osata hetkeksi pysähtyä. Joskus se tapahtuu luonnostaan, joskus siitä täytyy muistuttaa itseään.

Haasteen kuvapuolta täydennän kenties myöhemmin, kameran osalta rikkinäinen puhelin ja epätarkat kuvat eivät ole onnellisuutta lisääviä asioita tällä hetkellä.

Uni. Kuluneella viikolla menin noin neljänä iltana nukkumaan klo 21 maissa ja nukuin minimaalisilla herätyksillä aamuun. Luksusta.

Kuva täältä

Vanha SMG. Scandinavian Music Groupin levy Hölmö rakkaus ylpeä sydän kuului erottamattomana osana yhteen elämänvaiheeseen. Spotify muistutti tästä helmestä ja laulut vei taas mukanaan.

Uudet taidot. Touhukas on aivan liekeissä potkulaudalla liikkumisesta ja on siinä päivä päivältä parempi. Hänen innokkuutensa tarttuu, minkä lisäksi tämä uusi taito kasvattaa todennäköisyyttä aloittaa työmatkapyöräily piakkoin. Yhden tytön voi laittaa pyörän kyytiin ja toinen kuljettaa itse itsensä päiväkotiin, kuinka näppärää.

Tainaloon. Unenpöpperöinen kaksivuotias haluaa keskimäärin klo 5:30 kainaloon. Joskus hän jatkaa unia, joskus halitellaan puoliunessa. Joskus mä olen puoliunessa ja hän leikkii puhelimellani. Terveiset vaan teille A:lla alkaville henkilöille, joille on viime päivinä soiteltu aamutuimaan häläreitä!

Ostoksilla äidin kanssa. Kävin mutsin kanssa kahdestaan kaupoilla, ihan muuten vaan. Oli tosi kivaa. Muutaman konservatiivisemman vaatekappaleen lisäksi ostin vaatteen, joka saattaa lopulta palata sinne mistä tulikin ja ilahduttaa jotakin nuorisolaista.

Kuva täältä

Jumppa. Sunnuntaista on tullut jumppapäivä. Hyvä ohjaaja + ryhmän energia + hyvät musat = hikistä iloa.

Valo. Pitkät, valoisat päivät. Kevät!

Kohta se taas on, kesä.

Otan sakset istun ikkunalle
hiuksesi sylissäni tuoksuvat työlle
Tuuli vie ne sormistani leikkimään kapungin tomun kanssa

Tiedän yhden pienen pojan
se käy aamuisin järvellä ongella
Valo on haalistanut vanhan kuvan
veden pinnan
ja puseron raidatScandinavian Music Group, Etten säikytä kaloja


Mistä sinä ilahduit tänään?

6 kommenttia:

 1. Anonyymi6/4/14 22:59

  Tänään oli mahtava päivä, koko viikonloppu on ollut poikkeuksellisen hyvä! Iloitsin suuresti siitä miten mukavaa tuon kohta kolmevuotiaan kanssa oli käydä hotellilomasella Helsingissä ja miten paljon hän tykkäsi mm. vierailusta lasten museossa (joka menee pariksi vuodeksi remonttiin kuun lopulla, joten kipinkapin sinne jos vielä aikoo ehtiä). Päivän kruunasi keskustelu, jonka päätteeksi luotettava tyttö lupautui innokkaasti meille lapsenvahdiksi tarvittaessa. Aika nappi päivä! Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Täytyypä katsastaa museon aukioloajat, Helsinkiin on huhtikuussa tarkoitus suoriutua. Kolme veet on jo niin isoja! <3

   Poista
 2. Mä ilahduin mm. tästä tekstistä :) Muiden hyvistä jutuista tulee hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin ilahduttaa muiden ilo-postaukset. Välillä tuntuu vähän kornilta listata niitä juttuja, toisaalta tuntuu että oikeasti ilo tarttuu itseen ja muihin. :)

   Poista
 3. Tuo SMG on ihana, ja nyt se alkoi soida päässäni! :)

  Ilahduin tänään siitä, että meidän huoneistootellissa on niin hyvä siivouspalvelu, että he tiskaavatkin! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, te olette lomalla! Nauttikaa, siinä sitä onkin iloa kerrakseen! :)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.