15.4.2014

Pää pää pääsiäinen

Kävittekö virpomassa? Me kävimme. Me eli tytöt ja minä, joka huolehdin vitsojen kantamisesta, virpojan kannustamisesta virpomisloruun sekä niskasta kiinni pitämisestä, että ehdittiin edes kiitos sanoa. Mukavaa oli, virpojien suloisuutta ylistettiin suuresti ja saalista tuli yli odotusten. Pisteet hammaslääkäriperheelle, joka antoi Xylidents-paketit tytöille. Tämä siis täysin ilman sarkasmia, mun mielestä todella onnistunut virpomispalkkio, kun ottaa huomioon että kuudesta muusta paikasta tuli suklaamunia.

Pääsiäisperinteitä noudattaen suunnitelmissa on loihtia juustokakku. "Missähän välissä arvon rouva?" saattaisi joku kysyä.
Lisäksi on leivottu pääsiäispikkuleipiä. Koristeluvaihe on vasta edessä, luvassa jälleen jäljittelemättömän upeaa jälkeä, veikkaan. Aurinkoista ja leppoisaa pääsiäisen aikaa!

2 kommenttia:

 1. Nuo keksit on kyllä huippu idis. Pitää itsekin kyhäillä 2-v.pileisiin taas jotain pikkukeksejä. Mukavaa pääsiäisvkonloppua jo teillekin, kohtahan se :)! Me päästään valmiille ruuille, jippijaijeee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, jäi taas vastaamatta kommenttiin.

   Valmiissa herkkupöydässä saimme mekin pääsiäistä viettää. Nyt taas kaurapuuro ja arkiset sapuskat kelpaa. :)

   Löysitkö mukavia muotteja 2 veen pileisiin? Onnea sankarille! :)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.