19.7.2014

Yhtä juhlaa (melkein)

Kesäaikaan olen noin 800% sosiaalisempi kuin talvella. Tulee reissattua kaukana asuvien ystävien luokse itse. Etelä-Suomesta valuu tänne pohjoiseen sukuloivia ja lomailevia ihania tyyppejä, jotka piipahtavat kahvilla tai jäävät yökylään. Tulee oikeasti lähdettyä kavereiden luokse iltakahville, kun alla ei ole työpäivä. Blogikaverit ehdottavat treffejä. Jee!

Touhukas huokasi tänään illalla, että "Parasta tänään oli leikkiä H&H:n kanssa ja tavata uusia kavereita." Niin munkin mielestä oli.

Kwazin ja Peson uusi ystävä: Happy Joe

Vaikka välillä hetkellisesti väsyttää, on kaikki tämä sosiaalisuus aivan mahtavaa. Ei haittaa lähteä leikkipuistosta kantaen kainalossa potkivaa ja kirkuvaa lasta, kun kaverilla on vastaava tapaus käsivarsilla. Tiesinhän minä, että illallisen korvaaminen croissantilla ei kuopukselle oikeasti toimi, mutta kun ei olisi mitenkään ehtinyt puistoon treffeille, jos olisi pitänyt syödä!
Loppuun kaava onnistuneelle 4 aikuisen ja 8 lapsen kesäillalle:
 • Oktonautti-pöytäliina
 • pastaa (avokadolla tai ketsupilla)
 • mansikoita ja jäätelöä
 • aikuisille kylmää kuplivaa
Nauravaisen mielestä oli niin juhlavaa ("Luhlat!"), että hänelle piti kesken kaiken etsiä prinsessamekko päälle. Luhlat jatkukoon! 

8 kommenttia:

 1. Luhlallista kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ihan mieletön kesä tästä on lopulta tullutkin!

   Poista
 2. Kyllä. Kiitos. Ihan parhaat luhlat oli! Oktonautti-liina ja kupliva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hengästyttävä meininki! :D Mukavaa kun kävitte!

   Poista
 3. Kiitos, oli tosi kiva treffata! Kaikesta kirkumisesta huolimatta (tiesinhän minäkin, että esikoinen olisi kaivannut lepohetken että jaksaa, mutta kun ei millään oltaisi ehditty kaikkea hauskaa jos olisimme jääneet lepäämään) :)

  Tänään tosin skippasimme rannalle menon, jotta reissulapset saavat vähän rauhoittua ennen kuin taas mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset teille, että jaksoitte treffata! Su-aamupäivänä otettiin erittäin iisisti, että jaksettiin iltapäivällä hypätä taas autoon ja lähteä seuraaviin luhliin.

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.