13.2.2013

Nappikauppaa

Purkkaa meillä ei käytännössä syödä ollenkaan, xylitol-tabletteja senkin edestä. Annostuskin tuli tarkistettua tuossa syksymmällä.

Eräs aikaansaava kaverini kutsui minut mukaan kimppatilaukseen Fazerin purkkakauppaan, kiitos vain M!

Onko tämä teille tuttu kauppa? Minulle ei vielä, nyt laitoin tilauksen vetämään. Xylimax-pastillien kilohinta on noin 10 euroa edullisempi kuin tavallisesta kaupasta ostettuna. Ei paha!

Kuva Purkkakaupasta

5 kommenttia:

 1. Kauppa on tiedossa, ei ole tullut vaan tilattua. Meillä menee niin purkat kuin pastillitkin. Ihmettelen, miten yksivuotiaskaan ei ole kertaakaan (vielä) nielaissut purkkaa, vaikka tuskinpa tuosta suurta haittaa edes olisi. Täytyypä tsekata - millaiset postikulut lie?

  VastaaPoista
 2. Tiesin kaupan, tilannut en ole, en vain noloa kyllä ole saanut aikaiseksi... Huoh, siis mikä voisi olla helpompaa kuin nettikauppatilaus...?!

  VastaaPoista
 3. Tämmöistä sanottiin sivuilla: Toimituskulut 6,00 €/tilaus. Alle 100 € tilaukset vain verkkomaksuna tai toimitus postiennakolla.

  Kimppatilaukseen postikulut tulee vähän järkevämmäksi, tai jos tilaa vuoden purkat ja pastillit kerralla.

  VastaaPoista
 4. Meillä muuten hampilääkärissä sanottiin, että annostus määräytyy paljonko se ksylitolin (?) määrä/ nappi on. Eli 100% tuotteessa se 1 tbl/ ruoka riittää. Tällöin 3-5 tbl/ pvä olisi riittävä. Jo on nappulat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bleue onko 100% tuotteissa annettu sellainen annosteluohje? Olisi näppärää, jos purkin/pussin kyljestä näkisi suosituksen eikä tarvitsisi arvailla.

   Sitten kai xylitol-pastillit pitäisi malttaa imeskellä hitaasti, meillä ne valitettavasti rouskutellaan sekunnissa vaikka kuinka muistuttelen, että imeksi, imeksi!

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.