6.2.2013

Gimme all your Lovin'

Blogeissa vilisi tammikuussa hurjan paljon erilaisia tunnustuksia, joista muutama tuli tähänkin osoitteeseen, enkä ole saanut aikaiseksi kaikkia edes kiittää. Kiitos ja anteeksi. 

Liebsteröinnistä nöyrimmät kiitokset Täti-ihmiselle ja Hupsille. Siihen liittyvä kysymyslista oli niin pitkä, että pinnaan ja linkkaan vanhoihin vastauksiin.

Kiitos aurinkoinen Laura ja uusi tuttavuus Kasvukausi New Blog Lovesta!Lovetukseen liittyy muutama ihanan iisi sääntö: kiitetään antajaa ja annetaan eteenpäin alle 200 lukijan blogeille. Tällä kertaa rakkautta jaan blogeille, joista olen saanut inspiroivia ideoita:

Heidi Lankahommista toteutti tammikuun 500 eur ruokabudjetin
Täti-ihminen Arjen takaa lanseerasi ostospäiväkirjahaasteen, jonka nappasin vastaan.
K. Ärjyperä Pärähdyksestä arpoo makuhermoja kutkuttavia teepusseja, joita taidan ostaa joka tapauksessa.
Liina Pudonneista omenoista listasi seuraavat kirjastosta lainattavat kirjat
Zirk Hupulaisissa muistuttaa, että jos kaaos vie, niin antaa viedä ja pannaan vielä rokki soimaan


Lisäksi minut on haastettu kertomaan kahdeksan sekalaista faktaa itsestäni Suvi Trokee-Daktyylin ja nunjun toimesta. Täältä pesee.
 • Olen toivottoman huono pallopeleissä. Paras ystäväni luonnehti tilannetta aviomiehelleen: "Tiedätkö miten tytöt heittää palloa? No, Jenni heittää vielä huonommin." Mielestäni tämä oli hieman epäkohteliasta, koska olin juuri heittelemässä palloa heidän koiralleen, joka myös loi minuun sääliviä katseita. Olen antanut tämän anteeksi ja nolot heitot kelpasivat kyllä koiralle.
 • Tiskivedessä lilluvat sattumat ällöttävät minua suuresti ja tiskaan aina kumihanskat kädessä.
 • Lapsena suosikkiruokani oli minuuttivelli, jonkinlainen pikamannavelli. Voisilmän kanssa se oli parasta, mitä tiesin.
 • Vastaavasti inhokkiruokani oli ja on Janssoninkiusaus. Anjovis yök yök yök!
 • Teneriffan paluulennosta lähtien olen himoinnut täydellistä gin&tonicia.
 • Luen kirjoja nopeasti, noin 100 sivua tunnissa. Jokunen sana sieltä täältä jää lukematta, myönnän.
 • Haaveilen, että Mies lähtisi kanssani paritanssikurssille. Asiasta on keskusteltu vuodesta 2007.
 • Jollain oudolla tavalla pidän ZZ Topista. En omista levyjä, mutta kuvitteellinen pitkä parta alkaa aina tutista, kun radiosta tulee hittibiisejä. Ja musavideot on niiiin hauskoja: nörttipoika pääsee rinnakkaistodellisuuteen playboy-blondien bileisiin. Tässä teillekin vähän ZZ-lovin'ia! 

15 kommenttia:

 1. Uuh, kiitos <3

  Hei eksää oo Bloglovinissa? Minä sitä kautta stalkkailen enimmäkseen ja sitten jää aina joitakin juttuja välistä ko kiireessä ei mukamas perinteisin menetelmin ehdi kaikkia blogeja kollaamaan. Heti listautumaan sinne, koska määkin lovetan sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmääoo, täytyy perehtyä asiaan! Ilmoittelen, kun edistyn.

   Poista
  2. Ai pitääkö sinne Blogloviniin jotenkin erikseen listata blogi? Itse en ole sellaista tehnyt, mutta silti ymmärtääkseni jotkut seuraavat blogiani sitä kautta... Mää oon näistä ihan ulalla! :)

   Poista
  3. Niin, kertokaa joku! Ilmeisesti oman blogin sinne rekisteröimällä (claim), pystyy seuraamaan jotain tilastoja, mutta en jaksanut perehtyä tarkasti asiaan. Sain tuonne sivupalkkiin namiskan lisättyä, liekö siitä hyötyä, ehkä K. Ärjyperä kertoo. :)

   Poista
  4. Nonni, nyt löyty :) Ainakin mää luulen, että se pitää Blogloviniin itte viedä. Ehkä joku fani on viäny Leopardiluolan sinne? Sieltä näkee seuraajamäärän, mutta en oo kyllä itte sen kummempaa tilastoa saanut sieltä ulos. Ei kovin kummoista, mutta parempi sekin ku ei mitään.

   Poista
  5. Jes, mulla on jo 2 seuraajaa - itseni lisäksi kenties K. Ärjyperä! :D

   Tilastointiin kannattaa kokeilla Google Analyticsia, sieltä saa niin paljon numeroita, että ei niitä kaikkia edes ymmärrä. ;)

   Poista
 2. Iso iso kiitos :D Mennään joskus drinksuille. En yleensä juo mitään viiniä väkevämpää, mutta täydellinen geetee tekee ihmiselle välillä ihmeitä. Tai epätäydellinenkin, myönnän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kelpaisi vaikka sellainenkin, jonka jääpalat ois jo vähän sulaneet. ;)

   Poista
 3. Kiitosta, Lovea ei voi koskaan olla liikaa :)
  Kadehdittava lukunopeus sinulla! Omaani en kyllä edes tiedä, koska viime vuosina maksimi on ollut neljä sivua, kunnes nukahdan. Tähänkin tosin sisältyy pari pientä pilkahdusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko siinä varsinaisesti mitään kadehdittavaa, juuri sen takia että olevinaan luen ja sivut kääntyy ja kohta huomaan, että ajatukset ovat karanneet muualle jo ajat sitten.

   Poista
 4. Oletpa nopea lukemaan! Minä taas olen ihan vastakohta. Hyvä jos saan 20 sivua tunnissa luettua. Ja mua nauratti tuo pallopelijuttu. Se voisi kertoa minustakin. Olin yleensä koulussa viimeisiä, jotka huudetti pesäpallojoukkueeseen, koska olin niin surkea heittämään (eikä lyömis- tai koppitaidot tainneet olla juuri häävimpiä). ;)

  VastaaPoista
 5. Janssoninkiusaus - joo, karmeaa!! Hmmm, en kyllä ole varma tykkäisinkö tuosta minuuttivellistäkään! :D

  VastaaPoista
 6. Minuuttivelli on minusta edelleen tosi hyvää :) Ja kohdat 1 ja 6 pätee myös minuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei saako sitä vielä? Olen monta kertaa miettinyt, että miltähän se oikeasti maistuikaan. :)

   Voisit Laurakin sitten maistaa, eihän sitä ikinä tiedä. :D

   Poista
 7. Kiitos!!! zz-top: rispektiä!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.