18.2.2013

BB-Jenni kertoo kaiken!

Kerroin tuossa taannoin erikoisten olosuhteiden vallitessa tapahtuneista meikkiostoksista. Garnier BB Miracle Skin Perfector oli yksi ostoskoriini päätyneistä tuotteista.

Kuva täältä
Blemish Balm-voiteista on vouhkattu jo hyvän aikaa. Ideana on, että samassa tökötissä on kosteutus, heleytys, tasoitus, aurinkosuoja, seerumi ja ties mitä. Vertailun eri tuotteista ja niiden ominaisuuksista löydät vaikkapa täältä. Edelläkävijät sutivat naamaansa jo CC-voiteita, tiesitte kai sen? Mä en ois tiennyt, kiitos Ripu vinkistä!

Kokemuksia Garnierin Ihmeellisestä Ihon Täydellistäjästä (normaalihinta Sokoksen verkkokaupassa 16,50):
  • Mainio tuote niille päiville, kun ei aio meikata (jos siis kuitenkin pesee kasvot ja laittaa rasvaa, joskus sekin jää...). Kosteuttaa ihon ja tekee väristä tasaisen.
  • Käytin tätä kosteusvoiteen sijasta. Levitin myös luomille, mitä ei varmaankaan saisi tehdä. Kosteutus tuntui riittävältä eikä iho kiukkuillut.
  • Lopputulos jää kiiltäväksi, vaatii puuteria jos haluaa viimeistellyn lookin.
  • Tuoksu on aika voimakas. Se toki laimenee päivän mittaan. Tästä vähän miinusta.
  • Normaalisti olen kosteusvoide+meikkipuuteri -tyttöjä enkä pidä meikkivoiteiden tahmaisuudesta. Tässä oli vähän tahmaisuustunnetta, mutta ei paljon.
  • Teneriffan auringon alla laitoin lisäksi aurinkorasvaa. Suomen kesässä Garnierin aurinkosuoja olisi riittävä ja hyvä juttu! 
Kun purkin pohja häämöttää, ostaisinko uudestaan? Hmm, ehkä. Saattaisin myös kokeilla Lumenen BB:tä, tai jos olisin töissä ja tililleni kilahtaisi kerran kuussa käsitämättömät määrät rahaa, saattaisin kokeilla CC-voidetta.

12 kommenttia:

  1. Näistä rasvoista on nyt niin paljon juttua joka paikassa, että olen itsekin miettinyt pitäisikö kokeilla. Onko näissä siis eri sävyjä vai pitäisikö saman käydä kalpeanaamoista kahvinpavun värisiin? Tulee myös mieleen, että onkohan tälle mun naamavärkille mitään tehtävissä..? :) Mulla on nyt ollut käytössä dermalogican sävytetty kosteusvoide, mutta se ei ole kovin peittävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tuntuu olevan usein tarjouksessa, vähän yli kympillä pääseee kokeilemaan, ei paha. Eri sävyjä on joo. Järkevämpi kävisi kaupassa kokeilemassa, hätäisempi tilaa tuurilla netistä. ;) Mulla on light, ja se on sointunut mun naamaan hyvin, myös pienen Tensku-päivetyksen jälkeen.

      Poista
  2. siis mie en vaan saa kiinni näistä bb voiteista. ite en ole kokeillut ja äskeisen analyysin väliin taidan jättää kokeilematta. Vuosia käytin rocherin värjäävää päivävoidetta ja sen valmistus lopetettiin joten alkoi metänkin emäntä rupsahtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootahan Emäntä kun pääset kolmenkympin tälle puolelle, alkaa suakin kosmetiikkamarkkinoinnin sadut kiinnostaa! :D

      Poista
  3. Hei, upea uusi ulkomuoto sulla! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  4. Jep, tosi hieno sivupohja! Kevättä ilmassa :)

    Kuningaskuluttajassa oli just viime viikolla testissä useampi BB-voide, mm. Lumene, Garnier ja Maybelline: http://areena.yle.fi/tv/1792961 - testaajina cheerleaderit, joten pitäis olla asiantuntevia arvioita ;)

    Mä suhtaudun hyvin skeptisesti BB-voiteisiin ihan siksi, että varmaan jokaisen merkin sävyvalikoima olis liian tumma mulle. Kokeilin joskus Madaran sävytettyä päivävoidetta, ja se vaaleampikin vaihtoehto oli ihan hirveä(n tumma) mulle. Otin opikseni ja nykyään jos sudin naamaani jotain muuta kuin kosteusvoidetta, on se meikkipuuteri tai kosteuttava meikkivoide. Jälkimmäisestä sen verran, että Lumenen kosteuttava meikkivoide on tosi kevyt ja läpikuultava, ja siitä on myös sävy 0 - vinkkinä kaikille kalvakoille.

    VastaaPoista
  5. Vannon BB-voiteiden nimiin. :) Tuosta Garnierista on sellainenkin versio, joka sopii ns. rasvoittuvalle iholle (kuten omani), ja silloin ei tarvisi läiskiä sitä puuteria niin paljon päälle. Kokeilin yhden naistenlehden välissä ollutta testeriä, mutta sen perusteella tuo mattaisempi voide ei taas tuntunut riittävän kosteuttavalta...

    VastaaPoista
  6. Minulla on samainen voidetuubi ollut testissä nyt kuukauden ajan, ja kyllä tykkään! Riittävän kevyt, eikä sellainen tunkkainen ja "paklatun" oloinen.

    Minä kuivaihoisena laitan aamupesun jälkeen erikseen kasvovoiteen, ja sitten vielä meikatessa reilusti BB:tä päälle. Eikä kiillä yhtään, vaan vasta pesun jälkeinen kuivankiristys helpottaa :)

    VastaaPoista
  7. STD: kiitos vinkistä, täytyypä kurkata!

    Laura: oiskin kiva, jos saisi enemmänkin testata testereiden kera.

    VV äiti: täytyy myöntää, että kiilto tasoittuu vähän ajan päästä munkin naamavärkissä ihan ilman puuteriakin. :)

    VastaaPoista
  8. Lumenen on minusta parempi :) Olen kokeillut Garnierin, Maybellinen ja Lumenen. Mun naama on myös toooosi vaalea ja Lumenenkin on ehkä jopa asteen liian tumma, kesällä varmaankin paras ihan yksinään. Nyt laitan siihen pari tippaa sellaista ulkomaalaisesta mistälie nettikaupasta joskus tilattua ihon heleyttäjää jolla vaalennan sen sopimaan kasvoihin :) Lumenen on kuitenkin ehkä asteen verran peittävämpi. Itse laitan myös koko naamalla, ei ole vielä luomet mitenkään kärsineet.. :)

    Ihanan keväinen ulkomuoto sulla täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits. :)

      Lumenea on monet kehuneet. Katsoin Suvin vinkkaaman Kuningaskuluttajan ja myös cheerleaderit nostivat Lumenen parhaaksi.

      Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.