4.7.2015

Minusta tuli isona lorutäti

Päätin vuoden vaihteen keskittyä tekemään säännöllisesti ja itsekkäästi kivoja asioita. Asioita, jotka ovat aidosti mieluisia ja ilahduttavia. Asioita, joihin ei liity minkäänlaista suorittamista tai odotuksia.

Olin miettinyt, että haluaisin kirjoittaa loruja lapsille. Blogissa tästä korkealuokkaisesta taidemuodosta on saatu jo nauttia. Kerroin ajatukseni ääneen ystävälleni, ja päätimme kokeilla yhteistyötä. Minä kirjasin lorulörpötyksiä ja ystäväni piirsi.

Haaveilemme kokonaisen kirjan tekemisestä. Välietappina teimme neljä postikorttia, joita jakelemme lähipiiriin ja toivomme myyvämme sen verran, että korttien painatuskustannukset saadaan katettua.

Mitäpä sanotte? Tosi hienoja eikö?


Kortteja voi tilata osoitteesta ruusanlorupuu mau outlook piste com, 2x4 kortin hinta on 10 eur, sisältäen postikulut. Yllä olevissa kuvissa näkyvää vesileimatekstiä ei ole painetuissa korteissa.

Satumaista kesää!

8 kommenttia:

 1. Hyvä Jenni! :) Pitäisköhän mun pölliä toi idea - lastenrunoja on muutamia jemmassa, mutta tuntuu etten ikinä saa niin paljoa aikaiseksi että kirjaa tulisi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ehdottomasti! Loruja ei koskaan ole liikaa.

   Poista
 2. Loruttelut on parhaita! :)

  VastaaPoista
 3. Oih ihana lorutäti!
  Just ajattelinkin sinua, että mitähän kuuluu, joten olipa kiva löytää tällainen yllätys!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.