1.4.2013

Ite oot outo

Monissa blogeissa tehtiin maaliskuussa sekalaisia tunnustuksia, ja väitettiin niitä oudoiksi piirteiksi tai tavoiksi. Minusta ei ole mitään outoa siinä, että stalkkaa naapureiden ikkunoista sisään pimeällä (tiliaa), kirjoittelee post-ittejä (nunju), hermostuu muiden piittaamattomuudesta (bleue) tai täyttää astianpesukoneen yhdellä ja oikealla tavalla (LQ). Minunkin pitäisi kertoa itsestäni jotain ihan normaalia, joka saattaa olla jonkun mielestä outoa. Kiitos joka tapauksessa edellä mainitut, olette ihania ja juuri sopivasti outoja!

 • Käytän kahvissani Hermesetasta, ja koska se on tavattoman makeaa, kupissa täytyy olla täsmälleen oikea määrä kahvia ja maitoa. Kun Mies kaataa minulle kahvia, kaadan aina itse 2-15 ml lisää, että kahvia on sopivasti.
 • Meillä paistetaan aniharvoin lettuja tai pihvejä, koska tietyt hajut ärsyttävät minua suuresti. En tykkää yhtään herätä aamulla siihen, että nenään kantautuu makkarissa viipyilevä vieno paistorasvan käry. Onneksi Mies on samoilla linjoilla tässä asiassa ja toisaalta inhoaa mun tuuletushulluutta, joten letut syödään mummolassa ja pihvit ravintolassa. Ja Mies ei lisäksi suihkuttele dödöä makuuhuoneessa ja ja ja...
 • Olen äänipoliisi. Erityisesti aamuisin en siedä kovaäänistä musiikkia tai muutakaan möykkäämistä. Periaatteessa pidän aamulla radion kuuntelusta, käytännössä en jaksa heti käynnistellä läppäriä ja Radio Helsingin nettistreamia (niiden täydellisessä aamulähetyksessä ei kiljuta tai karjuta ärsyttävästi, vaan puhutaan pehmeästi ja nauretaan sopivasti). Aamupuurot lapioidaan useimmiten meidän tyttöjen kesken naamariin hiljaisuudessa, ja se on hyvä. 
 • Pidän kaali- ja maksalaatikosta sekä pinaattikeitosta. Ensin mainittua en kuitenkaan voi itse tehdä kotona (ks. listan toinen kohta).  
 • Olen ehdottanut, että anoppi muuttaisi meidän kanssamme asumaan. 

Lisäksi Suvi Trokee-Daktyyli haastoi vastaamaan kysymyksiin:

1. Paras kirjasitaatti tai lentävä lause?
Kaikki palaa ennalleen eikä mitään uutta ole auringon alla eikä ihminen muutu, vaikka hänen vaatteensa muuttuvat ja myös hänen kielensä sanat muuttuvat. Sinuhe Egyptiläisestä. 

2. Huonoin kosmetiikkatuote jota olet kokeillut ja jota kehotat kaikkia välttämään?
En tiedä onko tämä huonoin, ainakin tuorein: maaliskuun LivBoxista tuli Burt's Bees Hand Salve -käsivoide, joka kuivattaa kädet ennennäkemättömän tehokkaasti. Ajattelin, että kokeilen voiko sillä lankata kenkiä, mutta entä jos se kuivattaa myös kenkien nahan? Muut LivBoxin tuotteet olikin muuten tosi hyviä, erityisesti Ma Provence -palashampoo.

3. Minkä vaatteen tai asusteen tai kengät olet ostanut viimeksi?
Pipon.

4. Turhamaisuusasteesi?
Vaihtelee. Puistoon tai ruokakauppaan voin lähteä melkeinpä missä jamassa tahansa, töihin tai tapaamisiin täytyy vähän tälläytyä. 

5. Paras jalkarasva?
Jos minun pitäisi kuvata minun ja jalkojeni suhdetta yhdellä sanalla, se olisi laiminlyönti. Leikkaan varpaankynnet, lakkaan ne kerran kesässä ja that's it. Jalkarasva? En ymmärrä kysymystä. 

6. Erikoisin paheesi?
Olen tylsä ja paheeni ovat tylsiä. Leafin pääsiäisrakeet, saisikohan niitä kohta alesta?

7. Paras lastenohjelma?
Late Lammas

8. Kumpi on tärkeämpi keksintö, modernit kuukautissuojat (so. tamponit, ohuet terveyssiteet, kuukuppi) vai pyykkikone?
Pyykkikone. Sillä voisi pestä ei-modernit kuukautissuojat, jos moderneja ei olisi. Pidän modernista pyykkäämisestä. Voin varmuudella sanoa, että en pitäisi pyykkäämisestä yhtään, jos se pitäisi suorittaa jäisessä avannossa.

9. Girls vai kulttuuri- tai tiededokumentti?
Girls, todellakin. 

10. Naiseuden/naisellisuuden korostaminen vai häivyttäminen?
Periaatteessa korostaminen, käytännössä hiihtelen enimmäkseen epänaisellisella toppatakki+toppahousut+rumat talvikengät lookilla. 

11. Milloin viimeksi kävit hammaslääkärissä/suuhygienistillä?
Viime marraskuussa poistettiin hammaskiveä suuhygienistillä. Sen jälkeen olen muistanut yllättävän hyvin langata hampaita, se on vaan niin kauheeta.

Outoja (tai tavallisia juttuja) olisi mukava kuulla Lauralta, Zirkiltä, PeNaltaHippiäiseltä ja Miimalta. Jos outouspostaus on jo tehty, ja hömelönä sen missasin, niin vastatkaa STD:n hauskoihin kysymyksiin! 


12 kommenttia:

 1. Hauskoja :)! Mulla on kans aina ongelma, kun mies laittaa meille iltateet. Pitää käydä lisäämässä omaan kuppiin vähän enempi vettä ;)!

  Mukavaa pääsiäistä ja aprillipäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, helpottaa tietää, että en ole maailman ainoa kupin täydentäjä! :D

   Poista
 2. Äärisympaattista, että tulet anopin kanssa noin hyvin toimeen! Tai näin tulkitsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, eikä hän missään tapauksessa mikään hankala tyyppi olekaan.

   Poista
 3. No toi anoppi-juttu on jo vähän outo :D Kiitos haasteesta, pitääpäs miettiä mitä outouksia mä teille paljastaisn :D *niitähän riittää*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Eikä tässä vielä kaikki!" sanon minä ja paljastan lisää anoppiasioita. :D Jään odottamaan, mitä sun listalta löytyy...

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! :)

  Aamuhiljaisuudessa ei muuten ole mitään outoa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sitähän minäkin! :)

   Poista
 5. kiitos! yritän outoilla. :)
  hauskoja sun outoudet, oot niin symppis. :)

  VastaaPoista
 6. Toinen aamuäänipoliisi kiittää ja kuittaa, heti kun ehtii! :)

  VastaaPoista
 7. Tervehdys! :)
  Junakommentti: aamuhiljaisuus ja käryttömyys on ihan normaalia, mutta että anoppi... ;)
  Ja vielä: go Kuopion mutsit! Tosin, miten näiden lumikasojen keskellä voi juosta..?

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.