23.4.2013

Haastattelu

Kiitos Liebster-haasteesta Outi-Maria! Koska siihen liittyi hengästyttävän pitkä lista kysymyksiä, linkkaan tylsästi vanhoihin vastauksiin


Pärähdyksen K. Ärjyperä viskasi 11 visaista kysymystä, katsotaanpas.

1) Ärsyttävin sanonta?
Vaikka telkkarin katsominen on ollut viime aikoina vähissä, en ole voinut välttyä tiedolta, että kohta on joku lätkäkliimaksi tulossa. Se poika-mainos, tiedättekö? Sen lisäksi, että jääkiekko ärsyttää minua yleisesti, minua ärsyttää sana karvaaminen ja lauseet, jotka sisältävät kys. sanan. En ole koskaan tajunnut mitä karvaaminen tarkoittaa.

2) Mistä vuodenajasta tykkäät eniten?
Eniten nyt tykkään keväästä. Myöhemmin kesästä, sitten syksystä ja talvesta (paitsi jos se ei lopu koskaan). Mua on helppo miellyttää.

3) Karmaisevin kokemuksesi kosmetiikasta?
Värjäsin hiuksiani pitkään itse, ja ihan joka kerta ei mennyt nappiin. Esimerkiksi kerran teininä laitoin ihan vähän kaverin mustaa väriä vaan vähäksi aikaa (koska tiesin, että äiti hermostuu). Vihreäsävyinen tukka tuli, bonuksena kiukkuinen äiti.

4) Lempiruokasi ja sen resepti?
Pakko olla myöhäistrendikäs ja vastata avokadopasta.

5) Mikä asia nauratti viimeksi?
Tänään olen naureskellut omien tyttöjen toilailuille, eilen nauratti Märät Säpikkäät Yle Arenasta.

6) Mikä on mielestäsi paras (lasten)kirja?
Aijai, vaikea valinta. Vastaan Tomppa-sarja.

7) Milloin keksit parhaat ideasi?
Hmm, enpäs tiedä. Jostain se ajatus aina lähtee, täytyy rueta kiinnittämään huomiota!

8) Löhöily- vai aktiviteettiloma?
Vähän molempia. Lasten kanssa riittää aktiviteettia yleensä niin paljon, ettei lomakaan tunnu lomalta.

9) Mitä urheilulajia suosittelisit paatuneelle sohvaperunalle (okei, okei, ihmettelen, miksei urheilukärpänen pure mua ikinä, saa yrittää motivoida!)?
Kun keksit lajin, tulee seuraavaksi vastaan oma ongelmani, eli miten jatkaa harrastusta yli 3 viikkoa. bleuella oli mainiot vinkit: rekrytoi kaveri mukaan ja/tai mene vaikka kerran viikossa jollekin vakkaritunnille tai päätät, että torstai-iltana kävelet/uit/joogaat/tanssit/pyöräilet. Kun on vakiaika, siitä ei tule niin helposti pinnattua.

10) Oletko koukussa johonkin telkkariohjelmaan? Mihin?
Greyn anatomia oli pitkään suosikkini, tipuin kuitenkin kärryiltä, kun digiboksin kovalevy poksahti. Kuka nykyään katsoo ohjelmia silloin kun ne tulee? Hakekaa kätilöä olen seuraillut. Siinä on jotain samaa kuin Greyn anatomiassa, itkeä pillitän melkein joka jaksossa.

11) Järjestys vai kaaos?
Periaatteessa järjestys, käytännössä en jaksa käyttää kaikkea aikaani järjestelyyn ja siivoamiseen, ja tuloksena on kaaos. 

Kiitos Ärjyperälle kysymyksistä! Nappaa kysymykset omaan blogiisi, jos haluat! 

7 kommenttia:

 1. Mä seurasin kanssa Greyn anatomiaa pitkään, taisin nähdä kaudet 1-7 ja sitten en enää pystynyt katsomaan kun telkkari hajosi ja nyt en oo sitten edes viitsinyt kattoa, kun sitä joskus on tullut kun en mistään enää mitään tiedä. Hyvä sarja oli ja komeita lääkäreitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Season 8:n taisin vielä nähdä, 9 on jäänyt kokonaan näkemättä. Ostan dvd-boksin parin vuoden päästä alesta, ehkä minulla on sitten myös aikaa katsoa se. ;)

   Poista
 2. Mää taidan olla sitä superepätrendikäs, kun en vieläkään oo kokeillut sitä avokadopastaa, vaikka se on ollut mielessä siitä asti, kun sitä kaikissa ruokablogeissa hehkutettiin :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, se on tosi hyvää! Olen vain kerran tehnyt sitä niin, että kaikki ainesosat ovat sitä mitä piti (tuoreyrtit ja juustoraasteet on olleet vähän sinne päin), silti on tullut useimmiten tosi hyvää!

   Poista
 3. Mun veli kiristi multa joskus kaksi pakettia lätkäkortteja suostuakseen kertomaan, mitä "karvaaminen" tarkoittaa. Kerron sen nyt, halusit tai et. Se tarkoittaa, että luodaan painetta kiekollista pelaajaa kohtaan. Pyritään ohjaamaan peliä. Sitten kun karvataan korkealla, karvataan vastustajan puolustusalueella.

  Tietoa, jolla en tee mitään, mutta josta en enää pääse eroon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei voisi sanoa häiritä tai estää? Toki ymmärrän, että urheiluselostuksissa pyritään hakemaan värikkäitä ja vaihtelevia sanoja, mutta silti. En tajua enkä halua tajuta. Pysyn täällä vastarannalla, piste.

   Poista
 4. Karvata on kyllä aika paha :D Pakko ehkä alkaa näin ämmämmien alla viljeleen tuota sanaa. Vaik keittiössä voi huudahtaa jaloissa pyörivälle ukolle tai mukulalle että "onks hei pakko karvata siinä koko ajan!" tai jos toinen yrittää lähentyä eikä itteä huvittais "herkeä karvaamasta". Jo luulis tepsivän :-)

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.