4.3.2013

Radalla

Kaikesta väsyavautumisesta huolimatta kävin viikonloppuna kaksi kertaa retkiluistelemassa. Kuopiossa vuosittain järjestettävän Ice marathonin ansiosta kaupungissa on loistavat puitteet retkiluisteluun. Keskustan liepeiltä satamasta lähtee 1, 2, 4, 7 ja 12,5 kilometrin radat. Porukkaa oli viikonloppupäivinä kuin pipoa ja sunnuntaina paistoi upeasti aurinko. Tämä on viides Kuopiossa asumani talvi, ja olin luistelemassa, eh, ensimmäistä kertaa.

Kuvissa näkyvät ihmiset ovat statisteja, joilta ei ole pyydetty lupaa kuvien julkaisuun.
Sunnuntaina oltiin luistelemassa Miehen kanssa kahdestaan, rekrytoitiin anoppi päiväunivahdiksi tytöille. Olipas se mukavaa!

Ulkoilu ihmisten ilmoilla kevätauringon paistaessa on kieltämättä loistavaa lääkettä miinumerkkiseksi kääntyneelle mielelle. Vaikka naama oli jäässä, vannon että hymyilin monta kertaa. Suosittelen!

11 kommenttia:

 1. Ihanaa! Voihan, olin niin pahoillani puolestasi sen edellisen postauksen perusteella. Olen vieläkin, mutta olen samalla niin iloinen, että tällaisina päivinä kuitenkin löytyy hymyä!

  Toivottavasti pääsette sinne unikouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan!

   Edellisessä postauksessa korostui se toinen ääripää, ei päivät onneksi kokonaan sitä laatua ole. :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä ja en epäile hetkeäkään ettäkö ei olisi ollut ihanaa :) retkiluistelua tekisi itsekin mieli kokeilla. Eikö se ole ihan kaikenikäisille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi monet luistelee tavallisilla kaunoluistimilla tai hokkareilla. Minä vuokrasin terät, jotka kiinnitetään luisteluhiihtomonoon. Retkiluistinterät ovat kai vähän armollisemmat: luonnon jäällä on tietty railoja ja epätasaisuutta, retkiterillä ei lennä nenälleen niin helposti.

   Kyllä siellä 1 ja 2 kilsan lenkeillä näkyi tosi paljon lapsiakin luistelemassa. Pienimmät kulkivat pulkassa tai rattaissa. :)

   Poista
  2. Jep, pakko päästä kokeilemaan!

   Poista
 3. Pienet irtiotot tekee välillä hyvää.
  Mukavaa alkavaa viikkoa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ja vaikka ei millään jaksaisi lähteä, niin aina se kannattaa!

   Poista
 4. ihana päivä teillä varmasti ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavaa puuhaa, ja ihan huippua kun aurinko paistaa!

   Poista
 5. Voi, minä niin haluaisin kokeilla retkiluistelua! Kuopiossa tosiaan on sille erinomaiset olosuhteet. Ja ulkoilu kyllä mukavasti virkistää väsynyttä päätä - jos vain jaksaa lähteä.

  VastaaPoista
 6. Minä olen myös niiiiiin monta kertaa katsellut tota touhua! Ihanan näköistä!!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.