27.3.2013

Munahaukkojen pääsiäinen

Meidän pääsiäiseen kuuluu 800 km 5-tietä, hyvää ruokaa, mukavaa seuraa ja toivottavasti kevätauringon pilkahduksia. Kirkolliset kuviot eivät meidän pakanoiden pitkään viikonloppuun kuulu, ihmeitä on kuitenkin nähty jo useita ja lisää on tulossa. Mummon sorminukkekissa on alkanut munia suklaamunia jo viime viikon puolella, ja on kuulunut huhuja, että Touhukkaan kummien nurkissa hiippaileva pääsiäispupu on myös alkanut tuottaa suklaamunia. Kummien pääsiäispupun kanssa saakin olla tarkkana. Se kätkee munia mm. kenkiin, mikä viime vuonna huomattiin siinä vaiheessa kun kenkä otettiin pari tuntia myöhemmin pois jalasta. 


Suklaamunien lisäksi meidän tytöt rakastaa keitettyjä kananmunia (ilman keltuaista). Tekisi mieli joskus kokeilla, montako uppoaisi, jos niitä jaksaisi kuoria ja tarjoilla. Riittäisiköhän tiu? 

Mä en suklaamunista tai kevätrakeista niin välitä (syön jos tarjotaan, totta kai), mutta Leafin Suklaarakeet ovat niin hyviä, että harvoin niistä muille mitään jää. 

Kuva täältä
Huomenna pakataan konkkaronkka autoon ja hurautetaan kohti etelää. Sitä ennen pitäisi hiihtää (kuten bleuelle lupasin), pakata ja leipaista juustokakku. Jos väliin jää blogiaikaa, lupaan vastata outoushaasteisiin. Jos tuli hoppu, niin toivottelen jo tässä vaiheessa mukavaa pääsiäisviikonloppua kaikille! 

PS1. Niilo Ilossa pääsiäisale -20% kaikesta!
PS2. Postaus ei sisältänyt maksettuja mainoksia. Jos saisin 10 pussia Suklaarakeita, voisin loikkia tunnin Kuopion torilla pupuhaalarissa. Vauhtivekaroiden blogissa sain mainostilaa juoksuproggikseen, ja Niilo Ilosta saa niin mahtavaa palvelua ja hyvän mielen hymyjä, että mainostan sitä mielelläni muutenkin.  

3 kommenttia:

 1. Suklaamunakenkä :D Oikein mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Jesss! Go sister go, hiihtämään siis :)!
  Ja sitten oikein hyvää kevätretkeä teille :)!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja rentoa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.