19.3.2013

Kuopion mutsit kympille, tule mukaan!

Kuulkeehan juttua. Katja ja Satu houkuttelia porukkoo Isolle Kirkolle Naisten Kympille, niin eiköhän myö lähetä völjyyn. Kehtuuttashan tuo Espooseen lähtö, niin tehhään sillä viissiin, että hölökytellään tiällä kotj'kaapunnissa.

Ai kauheeta, pakko lopettaa, kun vielä muistan mitä piti sanoa. Siis tervetuloa mukaan lenkkiporukkaan! Tähtäimessä toukokuinen juoksutapahtuma Helsingissä, ja sitä ennen hilataan yhdessä rapakunto nousuun sekä saadaan sivussa hyvää mieltä ja kenties uusia kavereita.

Vauhtia meille antaa Kuopion Reipas, jonka kanssa on sovittu seuraavat treenipäivät Kuopio-hallille
ke 10.4. klo 17:00
ke 24.4. klo 17:00

Luvassa on tekniikkaopetusta sekä vinkkejä harjoitteluun. Valmennus ei maksa mittään, ja katsotaan saadaanko puhuttua muitakin tukijoita mukaan. Lenkkiryhmään mahtuu 9 henkilöä (+minä=10). Jätä kommentti tai lähetä sähköpostia jennijee (at) gmail.com 27.3. mennessä, ja kerro miksi haluat mukaan. Ilmoittaudu vain jos pääset mainittuina päivinä mukaan. Kukin vastaa itse Naisten Kympin osallistumismaksuista ja matkakuluista.

Juoksijatyypiltäni en ole gaselli, enemmänkin ahma tai virtahepo. Olen joskus ammoin lenkkeillyt, paljon on kuitenkin virrannut lapsivettä haarojeni alta, kun olen viimeksi 10 kilsaa jolkotellut. Lenkkeillessä saan kasvoilleni syvän purppuran pohjavärin päälle vitivalkoisia läiskiä, ja tätä ei mikään BB-voide peitä. Vaikka suhtaudun tähän hankkeeseen mitä suurimmalla vakavuudella, niin kyllä 10 kilsaa vaikka kävelee, jos ei jalka nouse.

Tule mukaan! 


PS. Kuopion Reippaalta vinkattiin, että ennen ensimmäistä harjoituskertaa kannattaa hiihtää, sauvakävellä tai iltakävelyllä hölkätä muutamia lyhtypylvään välejä. Lauantai 26.5. on muutes järkyttävän pian, mars lenkille! Ks. vinkkejä myös täältä

19 kommenttia:

 1. No voi hiddo! Nostan hattua, nainen! Sä oot selvästi niin täynnä virtaa, että tulet lentämään sen kympin!

  Arvaa haluaisinko tupata mukaan teidänkin juoksuryhmäänne? Kyllä haluaisin. Nngnghng.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun salainen suunnitelma on lyöttäytyä teidän juoksuryhmän mukaan itse kympillä, joten kenties toiveesi toteutuu. :)

   Poista
  2. Itse aion ujuttautua salakavalasti Jennin vanavedessä mukaan, mutta oletettavasti saatte nauttia säkenöivästä seurastani vain noin ensimmäiset sata metriä, minkä jälkeen konttaan perässä loppumatkan.

   Poista
 2. Mahtavaa! Tämä suunnitteli samaa koitosta doupinkina pakuritee, mutta vielä ei ole tapahtunut elettäkään - ei niin yhtään mitään. L niinkuin... Hyvä sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä surffailemaan ja ostat itsellesi jotkut tosi coolit lenkkarit, joilla on kerta kaikkiaan pakko juosta!

   Poista
 3. Oot sinä reipas!! Toivottavasti myös osallistujia löytyy eikä vain kaukosymppaajia! Mä voin sitten pistää vedonlyöntiringin pystyyn että kummat voittaa, Helsinki vs. Kuopijo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, muakin vähän jännittää, että onko ryhmässä itseni lisäksi ketään muita. :D Hippiäistä olen kulissien takana jo houkutellut mukaan, ja lupaavalta näyttää. Sitten pitäs enää rueta juoksemaan, huh!

   Poista
  2. Minä kun luulin, että tämä oli jo lukkoon lyötyä! :D Minulla on parikin lisäsponssaajaa vetämässä; saapa nähdä, innostuvatko mukaan, kun näin paljon on jo syntynyt kuhinaa.

   Poista
  3. En mä sun puolesta uskaltanut julkisesti osallistumista ilmoittaa. :) Huippua että olet mukana, nyt meillä on ryhmä! Jee!

   Poista
  4. Kiltisti ajattelit! Luultavasti olis kuitenkin kaikkien kannalta parasta, jos myös ilmoittaisit minut pidän kotini siistinä -tempaukseen ja lakkaan syömästä herkkuja -lahkoon.

   Mutta jee! Hyvä tästä vielä tulee!

   Poista
  5. Hyvä tästä tulee joo. Herkkulakko ja pidän kotini siistinä jääköön jonkun muun vetämäksi, mulla ei riitä moisiin usko. :D

   Poista
 4. Mahtavuutta! Toivottavasti savolaiset innostuu! Ehkäpä mainostan tätä muutamille savolaisille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainosta pois, mukaan todellakin mahtuu.

   Poista
 5. Mielelläni tulisin, MUTTA XD liian pitkä matka. siis lenkkeilyyn :D heehe

  VastaaPoista
 6. Mä tulisin kans heti mukaan jos olisin Kuopiossa! Tullaan vaan käymään ens viikonloppuna, eikä taida lenkkeilykelit olla siellä vielä edes kovin keväiset. Kyl olen niin monta kilometriä juossut (tai hölkkännyt ehkä paremminkin) Kuopion katuja että kaiholla muistelen - sekä maisemia ja tunnelmia että juoksukuntoa, josta enää on jäljellä vain kaukainen muisto...Temppiä projektiin, jään seurailemaan! Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavia lenkkireissuja sullekin! :)

   Poista
 7. Hei, Hieno juttu tällainen yhteistyö :) Pysytään kanavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ja mukaan lenkkeilemään mahtuu mainiosti. :)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.