23.3.2013

Pääsiäispikkuleivät

Touhukkaan rakas kummi lähetti meille suloiset pikkuleipämuotit pääsiäisleivontaan. Eilen oli hyvä flow kaikenlaiseen puuhasteluun, joten otimme ne vihdoin käyttöön.


Reseptin voitte halutessanne käydä kurkkaamassa sitä täältä. Kyseisestä määrästä tulee neljä pellillistä pikkuleipiä. Riittää virpojillekin, vaikka itkuhan siitä tulisi. 

Jälleen kerran Jennin keittiön tuotokset olivat hyviä, mutta rumia. Koristelupuolessa oli kovasti yritystä, vaan kun on lusikalla annettu, niin jadajadajada. Nämä kaikki ovat minun tai Miehen tekeleitä, joten niitä saa sääliä vapaasti. 

Groovy, but oh so ugly.

Joulun jäljiltä kuorrutepurtilossa oli sisäinen tulppa. Plöts.

Ensi kerralla kannattaa laittaa strösselit silloin kun kuorrute on vielä kosteaa.

Tai jättää ne pois. Vaalea keksi, valkoinen tausta ja keltaiset strösselit. Kyllä ei toimi yhtään. 

Minulla on Teille huonoja uutisia. Päässänne on valtava kasvain ja etäpesäkkeitä on levinnyt kaikkialle.

Touhukas viiden vuoden päästä Junior Master Chefissä "Oli lopulta pakko ottaa ohjat käsiin, ei siitä hommasta tullut yhtään mitään."

14 kommenttia:

 1. Olen vähän etsiskellyt pieniä keksimuotteja 1v.pileet mielessäni (!), kotoa löytyisi junia ja autoja mutta eläimet ja pikkusydämet voisivat olla kivoja keväisempään tapahtumaan. Niin siis että kivoja muotteja on kumminne laittanut ja mukava kun olette leiponeet yhdessä. Teillä on jotenkin ihanan oloinen perhe, näistä postauksista tulee aina hyvä mieli :). Vähän uteluttaisi nähdä teidän rintamiestalon sisustustakin :P. Annoit pikkusormen...
  Sinulle on omituisuushaaste blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Taitaa näitä omituisuuksia tulla kerrottua muutenkin.

   Yhdestä makkariprojektista kerroin joku aika sitten, mutta täytyy sanoa, että ei ole suurta sisustusintoa päällä, kun on joka paikka täynnä leluja ja sekalaista roinaa koko ajan. Pitäs ensin siivota monta tuntia, jos haluaisi ottaa kuvia, joita tekisi mieli esitellä. ;) Muutenkin ollaan sellaisia sisustajia, että tavarat hiipivät vähitellen paikoilleen vuosien varrella, ei tule kerralla valmista (eikä kahdessa vuodessa, mitkä on tässä talossa asuttu).

   Poista
 2. Olipa taas kiva päivitys. Ihan nousi hymy huulille lukiessa. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hih, kivoja pikkuleipiä olette koristelleet! Nuo ei ole ainakaan tylsiä konditoriatuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, ei! Onneksi mummot ja ukit arvostavat persoonallisesti koristeltuja pikkuleipiä. He pääsevät mukaan syömätalkoisiin, neljä pellillistä, OMG! :D

   Poista
 4. Muissa ei mitään vikaa, mutta mitä tuolle viimeiselle on tapahtunut ;D En minä todellakaan voi naureskella, mun tuotokset kun on tasoa jossa multa on kysytty et "lapsetko nää koristeli?" johon tottakai nyökkäilin pontevasti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visio ja toteutus eivät aina kohtaa... :D

   Poista
 5. hehe..aikas hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä voi kauhean vakavasti ottaa...

   Poista
 6. Ihan mahtava :D nauroin ihan kippurassa. Mä tein eilen pääsiäiskakun ja meni kyllä niin reisille kuin voi. Perheen miehet on onneksi oppineet sen että kaikkea pitää vaan kehua maasta taivaisiin ja jos ei muuta keksi niin hieroo mahaa kädellä ja toteaa mmmmmmm. Nojoo, oikeasti oli hyvää mutta kyllä se vaan itsellä pistää silmään ja johonkin hermoon jos ei ulkoisesti muistuta yhtään sitä mitä pitäisi! Nimenomaan visio ja toteutus jne jne...

  VastaaPoista
 7. Hahhaa, miekin repesin, osuu nimittäin niin lähelle! Kiitos taas kerran nauruista!

  VastaaPoista
 8. Siis oonksmä käynyt teillä koristelemassa vai häh? Ihan samanlaista jälkeä tuli, kun koristelin piparijoulukalenteria. Selittelin sen nähneille, että "lapsen kanssa yhdessä tehtiin" - Joo-o, se meidän vuosikas keskittyi taikinamurujen nyppimiseen matosta ja lähti lopulta isänsä kanssa ulkoilemaan, kun minä jäin "taiteilemaan". Hävettää vieläkin.

  VastaaPoista
 9. Uskon, että näitä surullisia tarinoita tullaan näkemään täällä jatkossakin. Tervetuloa vaan Epäonnistuneiden Leivonnaisten Vertaistukikerhoon!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.