5.3.2013

Möller Omega-3 Pikkukalat (Buzzador)

Ilmoittauduin vähän aikaa sitten Buzzador-toimintaan, missä saa testattavaksi erilaisia uutuustuotteita. Testattavat tuotteet saa käyttöön ilmaiseksi, vastineeksi olen luvannut kertoa niistä rehellisen mielipiteeni. Pääsin heti tutustumaan kahteen eri tuotteeseen: Möller Omega-3 Pikkukaloihin ja uusiin Oral-B hammastahnoihin ja -harjaan. Hammasasioihin palaan myöhemmin, nyt Möllerin Pikkukaloista. 


Juuri kun D-vitamiinipullon pohja alkoi pilkistää, posti toi sopivasti pari pakettia Pikkukaloja. Ne ovat geelimäisiä kalan muotoon puserrettuja mötkäleitä, jotka tuoksuvat ja maistuvat karkilta. Herkulliseen makuun ja hauskaan ulkomuotoon on piilotettu D-vitamiinia ja Omega-3-rasvahappoja.

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. 

Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.
 • Olen antanut kaloja 1- ja 3-vuotiaille lapsilleni noin viikon ajan, ja ne maistuvat erinomaisen hyvin. Niin hyvin, että niitä kerjätään lisää monta kertaa päivässä.
 • Itsekin olen kaloja toki maistanut. Jos niitä jää imeksimään eikä nielaise heti, kalaisa maku alkaa hiipiä suuhun. 3-vuotias ilmoitti joku päivä, että "Äiti, tuli kalaröyhtäys!" 
 • Möller suosittaa kaloja koko perheelle. Joku alaikäraja pakkaukseen olisi hyvä saada, amerikkalaisessa stupid user -hengessä jos ei muuten.
 • Olen antanut lapsilleni D-vitamiinia, muita vitamiineja tai lisäravinteita en ole juuri tarjoillut. Kalaa meillä ei syödä suositusten mukaan kahta kertaa viikossa, ainakaan joka viikko. Tämän kampanjan myötä olen herännyt miettimään, pitäisikö rasvahappoasiaan tomerammin panostaa.
 • Pikainen vilkaisu nettikauppoihin paljasti, että 45 fisun paketti maksaa 11-14€. Meidän 2 lasta syö päivässä 4 pikkukalaa, eli paketteja menisi kuukaudessa 3 -> noin 40€/kk. Sillä rahalla keittelisi vaihtoehtoisesti muutaman kalasopan ja paistaisi uunilohta (jos muistaisi ja jaksaisi)
 • Kati kertoi kokemuksistaan Omega-3 rasvahappojen mahdollisesta merkityksestä kiukkukohtausten helpottajana. Vilkaiskaa myös kommenttiketju, mikäli aihe kiinnostaa.
Möllerin sivuilla on lisätietoa tuotteista, ja joku onnekas saa itselleen juhlavuoden Jopon arvonnassa!

Lisää Buzzadorista

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.

Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua. Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.

Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (käyttäjänimeni on jennijee).
Saan mystisiä Buzzador-pisteitä, jos käytät juuri minun linkkiäni. Kuka nyt ei pisteitä haluaisi! 

6 kommenttia:

 1. Kiitos linkityksestä :)

  Tuota hinta-asiaa ei muuten ole tullut yhden lapsen kanssa pohdittua juuri yhtään. Kyllähän se toki alkaisi jo tuntua, jos lapsia olisi useampi. Ja sitä oikeaa kalaruokaa ei uppoa tytölle enää yhtään. Pienempänä söi lohiruokia, mutta nykyään ei muuta kuin Pikkukaloja.

  Hienoa, että teillä kumpikin otti Pikkukalat vastaan ennakkoluulottomasti.

  VastaaPoista
 2. heehe..meiltä onki tulossa näillä näkymin melekosen erilainen pikkukala postaus. ei oikeen uppoomein esikkoon nämä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onhan ne aika villin makuisia, voisin kuvitella että jossain vaiheessa tulee stoppi, vaikka alkuun maistuiskin.

   Poista
 3. Meillä ei olla syöty kalanmaksaöljyjä, koska omega3:sta saa monesta muustakin lähteestä, eikä ainoastaan siksi olla jätetty purkkiin, vaan suurin tekijä on se, että kalanmaksa varastoi itseensä ympäristömyrkkyjä, joten ei kiitos näille. :) http://www.hs.fi/elama/Moni+sy%C3%B6+kala%C3%B6ljykapseleita+turhaan/a1354421342956

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkivinkistä! Hauskasti kirjoitettu juttu, ja toki asiaakin.

   Me ei normaalisti syödä muita vitskuja kuin D-vitamiinia (ja sitäkään harvoin joka päivä, kun enhän mä muista), enkä usko että jäädään kalaöljy- tai kalanmaksaöljytuotteita käyttämään.

   Ruokatarjontaa voisi varmaan tarkistaa, uskon että monipuolinen ruokavalio on monella tavalla parempi kuin purkit ja purnukat.

   Poista
  2. Ja tähän vielä, että kalanmaksaöljy ja kalaöljy ovat vähän eri asioita. Möllerin kalaöljytuotteista ainakin epäpuhtaudet poistetaan http://www.moller.fi/c-77-M%C3%B6ller-kala%C3%B6ljy-.aspx

   Koulukuntia on todellakin monia ja tiedän joitakin lääkäreitäkin, jotka eivät suosittele kalaöljytuotteiden käyttöä kokonaiskolesterolin nousun pelossa tms.... Itse uskon, että terve aikuinen, joka käyttää hyviä rasvoja terveellisiä määriä normaalissa ruokavaliossaan, ei välttämättä omega -tuotteita tarvikaan. Kehittyvän ja varsinkin ronkelin lapsen ruokavaliota taas saattaa olla ihan hyväkin täydentaa omega -tuotteilla, niin kuin jo selvät muutokset ärtymisalttiudessa ovat meillä näyttäneet :)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.