4.7.2013

Vaikea vauva

Omien lasteni kanssa pärjäilen aika mukavasti, kiitos vain kysymästä. Mutta sitten meillä on ongelmavauva, Baby Born sellainen. Vauva on päässyt viime aikoina usein tyttöjen mukana kylpyyn. Sille on juotettu on vettä, oikein paljon vettä. Äidit tietävät, milloin vauvalla on nälkä. Lisäksi vauvaa on vastoin hoitosuosituksia pidetty kohtuullisen pitkiä aikoja veden alla. Äidit tietävät, milloin vauvat pitää pestä kunnolla.

Vauva on pissinyt, itkenyt ja varmaan puklannutkin. Vauva hölskyy lukuisista tyhjennysyrityksistä huolimatta.Kaivoin ohjeet esille. Hölläsin selkäruuvia. Yritin puristella kättä, että kyyneleet virtaisi. Hölskyy ja lotisee edelleen. Ennen kuin ohjeissa mainittu homehtuminen pääsee vauhtiin rakkaan Baby Bornin sisuskaluissa, kysyn teiltä miten ihmeessä veden saa sisältä pois?

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. LOL!

   Nauroin jo ihan vedet silmissä tuota äidinvaistoa, mutta katetrointi oli kyllä kirsikkana kakun päällä :D

   Poista
  2. Mäkin repesin ääninauruun katetroinnille. PeNa on paras! :D

   Poista
  3. Alkuperäiseen ongelmaan en osaa sanoa mitään, me kun ei olla vielä hommattu vaikeaa vauvaa, mutta PeNan idea kuulostaa naurettavan hyvältä!

   Poista
  4. Kannatan katetrointia! :D !!!!

   Poista
 2. Meilläkin tuo vauva on viime aikoina uinut lähes yhtä ahkerasti kuin sen äiti. Ja niitä vahinkopissoja on sitten pitkin lattioita.

  Porasimme eilen illalla jalkapohjiin pienen pienet reiät, josko vesi sitten valuisi helposti pois. En osaa sanoa vielä auttaako asiaa. En oikein ymmärrä selkäruuvin tarkoitusta, kun tuntuu ettei mikään raaja yhtään löysty jotta sais vettä helposti ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh dear, joutuuko tässä oikeasti suorittamaan kirurgisia operaatioita?!?!

   Poista
 3. Anonyymi4/7/13 11:48

  Yhh, homehtuva vauva kuulostaa kyllä todella haastavalta. Meillä on vain sellainen pehmeävartaloinen jonka kylvettäminen on erittäin tiukkasanaisesti kielletty - ja ihme kyllä kieltoa on toteltu jo 4 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ohjeiden mukaan saa kylvettää. Jos vaan vielä osaisi tulkita ohjeita tyhjentämiseksi...

   Poista
 4. Jos keksit keinot niin sitten kyllä saat myös tehdä postauksen siitä :D! Meillä tuo Baby Born on unohtunut viimeaikoina vaunuihinsa nukkumaan, mutta mistä sitä tietää milloin se lähtee taas lasten touhuihin mukaan enemmälti ja käy juurikin noin :D!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.