25.7.2013

How Do You Do?

Tämän vuoden Englannin matka rakkaan ystävän ja Touhukkaan kummitädin luokse on käsillä. Olipa hyvä, että Catherine pullautti vihdoin kuninkaallisen vauvelin! Jospa tällä kertaa päästäisiin Windsorin linnaan varpajaisteelle. Ollaan hengailtu linnan liepeillä lukuisia kertoja, mutta kahville ei ole kutsuttu. Hymph. On jouduttu hukuttamaan pettymys kerta toisensa jälkeen Wagamaman jättimäiseen nuudelikulhoon, hirveen rankkaa.

Ite keksin, täällä tein.
DIY taaperokyltit on tehty (hiphei ukin laminointikone!), passit kaivettu esiin, ostettu reilu kilo irtokarkkia (äideille), monta pakettia xylitol-pastilleja (lapsille) ja muilta osin pakkaaminen jääkin viime tinkaan. Nauravainen on juuri oppinut hokemaan "Päevää!", täytyy menomatkalla treenata paikallinen versio.

Perinteisesti tästä tulee tyttöjen reissu, Mies jää kotiin lomailemaan. Vaikka hän tekisikin remonttia hiki hatussa, se voidaan katsoa lomaksi. Pitäkää siis peukkuja, että lapset eivät karkaile, nukkuvat edes vähän, ja että kohtuullisen kunnianhimoisilla vaihtoajoilla varatut lennot menevät nappiin.

Have a splendid weekend! (kuninkaallista vilkutusta)

19 kommenttia:

 1. No huh! Epiä :)! Ja olet kyllä rohkea kun matkaat tyttöjen kanssa kolmistaan (?) :). Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun pakattavat tavarat, erit. käsimatkatavarat alkaa olla kasassa, ihmettelen kyllä kuka ne oikein kantaa... Lentokentällä sekoiluun liittyy monta skenaariota, mitä en halua ajatella loppuun asti. Perillä kohteessa on sitten lisää apua ja käsiä saatavilla. Hyvin on mennyt monta kertaa, jospa menisi nytkin. :)

   Poista
 2. Ihanaa matkaa, ja Yrjölle terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrotaan! :) Aika iso jässikkä muutes!

   Poista
 3. Oi vau, oikein hauskaa matkailua!! :)

  VastaaPoista
 4. Hei viekäähän paljon terveisiä, nauttikaa George-humusta ja mahdollisimman iisiä matkantekoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Will do. Jännä nähdä miten sekaisin siellä ollaan... Itse kyllä säälin vasta synnyttänyttä Catherinea, enkä viitsi mennä ovikelloa rimputtamaan. ;)

   Poista
 5. Kuninkaallista vilkutusta :D Mukavaa ja toivottavasti rentouttavaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota rentoutuspuolta toivon minäkin salaa, mutta odotukset eivät ole kovin korkealla. :D On kiva vaihtaa maisemaa ja nähdä rakkaita ihmisiä, vaan onhan se sellaista 24/7 sekoilua neljän pienen lapsen kanssa. Onneksi perillä on kuulemma aamuvarhain heräävä taapero, niin ei meidän poppoo ole ainoa, joka kimpoaa hereille klo 05. ;)

   Poista
 6. Pidä hauskaa, hienon calmin väänsit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän meille tule taas kiva reissu. Pitäskö printata äkkiä jotain kortteja ja myydä vauvaturisteille Windsorissa??? ;)

   Poista
 7. Hyvää matkaa! Sattuipa kivaan ajankohtaan :) Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua nähdä, minkälaisiin mittoihin George-fanitus pääseekään! :D

   Poista
 8. Mukavaa reissua ja viekäähän Georgelle terkkuja (vähän mua kyllä hirvittää tuo nimivalinta)! :) Jos törmäät Catherineen niin kysy että mitäpä tykkäsi suomalaisesta äitiyspakkauksesta, jonka Kela lähetti lahjaksi? :)

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.