16.7.2013

Loma, nyt myös täällä

Reilun parin kuukauden työrupeaman jälkeen en tuntenut olevani akuutissa kesäloman tarpeessa. Kun lomapäivät tuli äitiyslomalla ansaittua, niin tokihan vapaa-aika töistä täytyy hyödyntää. Muutaman lomapäivän jälkeen olen alkanut haaveilla lapsivapaasta päivästä, saapa nähdä miten toiveen kanssa käy.

Touhukas: kummit is best!

Suorituspuolella on ollut vahva alku: verenluovutus check, iso muovikassillinen vaatteita kierrätykseen check ja yksi ikuisuusprojekti check (tauluhyllyt on seinällä, ensi kesän listalla muutamien kuvien kehystyttäminen).

Nauravainen: kuk-ka!

Rentoutumisen nimissä on syöty hyvin, hengailtu hyvien tyyppien kanssa ja ryystetty kylmää valkkaria. Nams! Valkkarista johtuen yöunissa ei ole ollut hurraamista, talviunia odotellessa.

Blogikin todennäköisesti lomailee, leppoisaa heinäkuuta! :)

10 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa! Mä haaveilen kans yhdestä yöstä kahdestaan miehen kanssa ilman lasta. Ensin suunnittelin pikapyrähdystä toiseen kaupunkiin, nyt alan miettiä ajankäytön taloudellisuutta ja luultavasti varaan hotellin omasta kaupungista. Siltikin ihana vapaa ilta ja aamu - ensimmäistä kertaa lapsen aikana, jihuu!! Hanna ps. Jos lomamatkanne suuntautuu tänne, niin laitahan viestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa hotellilomaa! Kyllä pieni irtiotto omassakin kotikaupungissa olisi tervetullutta vaihtelua.

   Meillä on ainakin viikon verran vieraita yö- tai kahvikylässä non-stoppina ja yksi reissu jo suunnitteilla, saapa nähdä mitä muuta keksitään ja jaksetaan. Kiitos kutsusta, olisi mukava taas törmätä! :)

   Poista
 2. Lapsivapaa päivä - suosittelen! ;) Mukavaa lomailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että jossain välissä toteutuu. :) Kiitos!

   Poista
 3. Leppoisaa lomailua! Me ei sinne saakka lomalla ehditty kovista suunnitelmista huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesänä sitten, ei saa ottaa lomastressiä! :)

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.