19.5.2013

Ympäri ämpäri

Kuva tunnissa -projekti on innoittanut muitakin, bleue ja Valeäiti ovat julkaisseet oman päivänsä kuvina. Hyvä idea - vaikka itse keksinkin! Toivottavasti näitä nähdään lisää. Suosittelen käyttämään puhelimen muistutustoimintoa, ainakin mun tunnit juoksi niin nopeasti, että välillä meinasi fotoilu unohtua kokonaan. Kas näin, sujuvasti pääsemmekin tämän viikon kuvausprojektiin.

Touhukkaan ensimmäisiä sanoja oli kukka. Hän käytti sitä kohtuullisen laveassa merkityksessä: mikä tahansa pyöreä muoto oli kukka.

Tällä viikolla kuvasin pyöreitä asioita. Jos olisi trendikäs henkilö, voisi kutsua tätä mindfulness-harjoitukseksi. Koska suhtaudun kyseiseen vouhotukseen hieman varauksella, sanon vain, että oli virkistävää katsella maailmaa vähän sillä silmällä.Viimeisestä ympyriäisestä täytyy todeta, että harmitti hieman kun kuvauskalustoa ei ollut mukana silloin, kun traktori oli jossain muualla ja järvi kauniin sumuinen. Toisaalta traktorin takarengas antaa vertailukohtaa ympyrän koolle. Kohde lienee merimerkin ankkuri. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten ankkuri a) saadaan nostettua proomuun, b) miten se saadaan veteen ja c) mitä tehtäisiin sitten, jos proomulla joku hutilus (kuten minä), unohtaisi kiinnittää kettingin toisen pään viittaan ja sanoisi "Oho.", kun betonimöykky solahtaisi syvyyksiin kaikkine kettinkeineen.

Siinä sitä mindfulnessia sitten. Proomuja ja kettinkejä.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kolmanneksi vika on paras.
  Mun kännykän kamera on jotenkin ihan tosi onneton ja yritänkin suht usein pitää sitten ihan kamerakameraa mukana. Ei se tietenkään koskaan silloin ole kun olisi jotain ikuistettavaa... Ja kotonakin se on aina hukassa.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia "kukkia" kaikki!

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi miten hyvä idea taas! Saako matkia taas pliiis :D! Nämähän on hyviä kotipäivän piristyksiä :).

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.