1.5.2013

Hälsans Kök (Buzzador)

Lisää kasvispainotteista arkiruokaa - joo! Oikotie täyteen vatsaan einesten avulla - miksi ei? Buzzador-kampanja Hälsans Kökin kasvistuotteista - kyllä kiitos! 


Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamattavalmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon.

Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitorahka noin 10 g/ 100g.


Sain Buzzadorilta 20 euron lahjakortin Hälsans Kök -ostoksiin ja suuntasin paikallisen Prisman pakastealtaalle. Olin käyttänyt Hälsans Kökin muutamia tuotteita aiemminkin, lähinnä grillikaudella vegekavereiden varjolla, ja syönyt tuotteita hyvällä ruokahalulla itsekin. Niin että ei ollut ensimmäistä kertaa soijapihviä kyydissä. 

Valitsin seuraavat paketit:
 • Kasvispihvit
 • Kasvispyörykät
 • Falafel-pyörykät 
 • Kasvismureke x 2
Petyin, kun seesaminugetti-kohta hyllystä oli tyhjänä. Nugettien sijaan otin tupla-annoksen mureketta, joka on siis soijasta tehtyä wanna-be-jauhelihaa

Lisänä ronski siivu fetaa, nams!
Mitä meillä sitten syötiin?
 • Makaronilaatikkoa kasvismurekkeesta
 • Ison nälän iltapalahampparit kasvispihveistä
 • Perjantai-illan yllätysvieraiden pyörykät + ranskikset+lisukkeet
 • Pastakastiketta kasvismurekkeesta
Pullia kaikille, ranskalaisia lapsille...

 • Mureke upposi hyvin jauhelihan tilalla, jopa Miestä olisi voinut halutessaan huijata. Toki soijamureke on hieman erilaista rakenteeltaan ja maultaan jauhelihaan verrattuna. Hyvällä tavalla erilaista, sanon mä. 
 • Mureke on melko mausteista ja voimakassuolaista. Makaronilaatikossa default-mausteet eivät kuitenkaan riittäneet, vaan laatikko jäi vähän mauttomaksi, kun en osannut maustaa sopivasti. Harjoittelua lisää!
 • Yllättäen Mies vakuuttui kasvispihvien ja -pyöryköiden mausta, ja oli sitä mieltä että näitä voidaan käyttää jatkossakin. Hän ei viime kesänä suostunut edes maistamaan soijapihvejä, tämä oli suuri läpimurto! Itse syön paljon mieluummin hampurilaisen välissä kasvispihvin  kuin valmisjauhelihapihvin (yöks!).
 • Minä tykkäsin falafeleista, muut nyrpistelivät neniään. Ovathan ne hieman kuivakoita, kuten falafelit yleensä ovat.
 • Tuotteet ovat pakasteita, joten näitä on kätevä pitää hätävarana. Energiatehokas henkilö syö ne kuitenkin viikon, parin sisällä eikä pidä pakastimessa kuukausitolkulla. 
 • Hinnat olivat 3 - lähes 5 euron kieppeillä per paketti, mielestäni hyvä hinta-laatu -suhde.
...aikuisille jukurttikastike, hummusta ja tabbouleh
Ostaisinko itse? Oikein hyvää oli, näitä nähdään meidän keittiössä jatkossakin. Sen sijaan jatkossakaan ei tulla näkemään in the making of -kuvia mun kokkauspostauksissa. Keittiö näyttää aina suurin piirtein tältä: Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi.

2 kommenttia:

 1. Meillä oli samat tuotteet testissä ja ainoastaan falafel oli pettymys. En tykännyt siitä yhtään, jotenkin outo sivumaku ja puistuttaa vieläkin. Pihvit, pyörykät ja mureke sen sijaan oli hyviä ja hyvin voisin kuvitella ostavani niitä kotiin muutenkin :) Ja kuvat on hyvät, just sitä realityä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut mukava lueskella buzzauksia ja saada reseptivinkkejä. En mäkään ehkä falafeleita usein osta, varsinkin kun joudun syömään kaikki itse.

   Mä kyllä tiedän, että teidän kaikkien muidenkin keittiöt on yhtä sotkuisia! :D

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.