14.5.2013

Miksi miksi miksi siksi

Kuten oppikirjoissa, myös meillä 3-vuotias kyselee paljon ja usein. Välillä vastaukseni ovat perusteellisempia, välillä tulee muristua "No siksi. Mä luen nyt tätä lehteä ja juon kahvia." Ehdoton suosikki-"Miksi?" tulee 3-6 krt päivässä sen jälkeen, kun olen kehoittanut Touhukasta vierailemaan saniteettitiloissa. Jokunen päivä sitten saimme pitkästä aikaa konkreettisen muistutuksen siitä, miksi todellakin kannattaa käydä pissillä aika ajoin. Housuun se lopulta tulee. Siksi.

Minuakin ihmetyttää moni asia:
 • Miksi pakettimatkojen matkaoppaat puhuvat samanlaisella Folke West -nuotilla?
 • Miksi kaupungin kalleimmat silmälasipokat on aina parhaat?
 • Miksi ei voitas välillä nukkua kokonaista yötä ilman herätyksiä?
 • Miksi jokainen työpäivä tuntuu perjantailta ja tekee mieli ottaa illalla kalja tai kaksi?
 • Miksi LAN-piuhojen pieni nipsu on aina rikki, ettei johto pysy paikallaan?
Oli miten oli, tärkeämpää on kuunnella ihanan samettista Aino Vennaa. <3


8 kommenttia:

 1. Mullakin oli eilen kova taistelu itseni kanssa: maanantai ei ole tarpeeksi hyvä syy avata viinipulloa. Että en tiedä.

  Mutta sun blogia on jotenkin niin kiva lukea.

  VastaaPoista
 2. haha..ja mie mietin eilen miksi huoltoasemilla jotka on auki 24/7 on ylipäänsä lukot??mitä ne niillä tekee??

  VastaaPoista
 3. Kohdat miksi 1&2, niinpä!! Samaa mietin minäkin :D Mun pitäisi hankkia lasit, mutta jaksan aina vaan käydä katselemassa kehyksiä ottamatta sitä lopullista askelta, kun ei se mun näkö ole vielä niin huono (eihän..) kun se on siinä rajoilla... Mut eiköhän ne lasit tule hankkittua tässä ihan pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muuten tarvitsisi laseja, mutta jos tuijottelen pidempiä aikoja tietokoneen ruutua, niin sitten tarvitsen apua, ettei silmät väsy. En raaskinut mitenkään ostaa niitä kalleimpia, vaan otin toiseksi parhaat. Ostan toiset, kun olen saanut muutaman palkan ja itse istunut lasien päälle / ne on joutuneet ikuiseen kadotukseen / jälkikasvu on tehnyt kestävyystestejä ennalta arvattavin seurauksin.

   Poista
 4. Hei muutama sama kysymys löytyy munkin listalta!

  O on vastikään oppinut sanomaan "missä", ja nyt se on kakkapepun ja pierupyllyn ohella sanavaraston käytetyimpiä sanoja. Hoh hoijaa. Kohta opetan sen kiroilemaan.

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.