5.5.2013

Viikon varrelta

Vappua vietettiin iisisti. Ehdin vähän harmitella, ettei oltu sovittu kenenkään kanssa mitään. Vappupäivän  aamuna olin kuitenkin tyytyväinen tilanteeseen huonojen yöunien jälkeen. Päikkäreiden jälkeen uusilla voimilla lähdettiin jäätävää tuulta uhmaten ulkoiluttamaan postimiehen lakkia ja Touhukkaan uusia tennareita. 


Vapputivolissa oli aitoa retrotunnelmaa. Turvalaitteina oli naruja, vähän ruosteisia riimuja ja tiukka puristus kirahvin kahvoista. Nauravaista vähän harmitti, kun hän ei vielä päässyt mukaan kieppumaan - ensi vuonna sitten. 


Töissä alku on ollut leppoisa. Muutama hyvä tyyppi on vaihtanut maisemaa, jokuseen uuteen olen ehtinyt jo tutustua ja vanhoja tuttuja oli mukava nähdä. Työvälineet alkaa olla vähitellen käyttökunnossa noin 2000 deletoidun sähköpostin jälkeen. Oma ajantaju on edelleen pumpulia: mun pian tarkoitti parin palaverin järjestämisen kanssa päivämäärää parin viikon päässä. Jospa se siitä. Niin ja mähän olen nykyään työmatkapyöräilijä, se on mukavaa. 

Uusia uria: hiihtoladun sijaan jäällä kulkee ensimmäisten veneiden jälkiä. 
Töistä tai urasta en oikeastaan jaksa stressata yhtään. Menen ja hoidan hommat ja tulen illalla kotiin. Muutama pysäyttävä omien ja rakkaiden läheisten elämässä tapahtunut muutos on saanut asioita hetkeksi uuteen järjestykseen. 

Iltaisin työpäivän jälkeen olen toiminut lähinnä sylinä ja kiipeilytelineenä. Muutaman yön nukuin alakerran äänieristyksessä, viikonloppuöinä on kainaloon käpertyneet lopulta molemmat pikkukisut. 


Lauantaina käytiin kuuntelemassa viimeisten jäiden kilinää, purojen solinaa ja muita kevään ääniä. 


Ensi kerralla täytyy harkita, pitäisikö tunnin retkelle sittenkin ottaa eväät mukaan. Ja oli vähän puhe, että annettaisi kukkien olla maassa ja kukkia siellä. Mutku mä haluun. 12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!

  Töistä on kyllä ihan turha stressata. Olen päättänyt, etten todellakaan mene mukaan siihen "kirjoittelen täällä näitä sähköposteja klo 2.40" -kierteeseen, mitä olen joskus työpaikallani tavannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, jotain on kovasti pielessä, jos pitää siihen aikaan yöstä työmeilejä nakutella! :( Juuei semmosta ollenkaan. Toki voin joustaa tarpeen mukaan, ja vähintään matkapäivinä on pakkokin, rajansa kaikella.

   Poista
 2. Kivan rennosti olet osannut aloittaa työt! Hyvä! Mä taisin tammikuussa mennä paljon paineisempana, siltä nyt tuntuu. Muutenkin kuulostaa, että sulla on asiat just oikeassa tärkeysjärjestyksessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeysjärjestykset tahtoo aina vähän elää tilanteen mukaan. Nyt kun työkuorma on vielä kevyt, niin täytyy ottaa iisisti. :)

   Poista
 3. ihania kuvia..ja miekii haluan tivoliiiiin. taitaa vaan niihin possujuniinkin olla nykyään painorajat XD

  VastaaPoista
 4. Mukavia kuulumisia! <3
  Mä stressaan ja en stressaa. Vähän molempia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään usko, että kokonaan stressittömänä säilyn kovinkaan pitkään. Onneksi näin kahden päivän jälkeen voi olla vielä kevyin mielin. :)

   Poista
  2. Ps. Onko esikoisellasi Lindexin oranssi kuoritakki!? Mitä kokoa ? Jos se on 122cm tai 116cm, myytkö sen mulle jos se on käytön jälkeen vielä ehjä? :D esikoinenhan rrrrakastaa oranssia ja multa meni toi takki sivu suun...

   Poista
  3. On se, mutta koko on 104 cm. Pst, oranssit tennarit H&M. ;)

   Poista
  4. Ok! Joo olen niitäkin katsellut! Tilapäisessä mielenhäiriössä esikoiselle tuli oranssit kavatin torit. Kirpaisi...

   Poista
 5. Ihania kuvia. Ja ihana kevät. Meillä tuli jotenkin niin suora hyppäys kesään (tänään +27), että ihan ihmettelee, oliko Kuopiossa oikeasti niin kylmä kuin muistelee. Mutta oli.

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.