11.6.2013

Pientä kesäkivaa

Lukijaillan päätteeksi tein pikaisen ostoskierroksen Matkuksessa. Kaipasin täydennystä tyttöjen teeppari -ja leggins-osastolle. Perheemme pyykkivastaava on joutunut iltaisin puutarhurin ja rantavahdin töihin eikä ehdi hoitamaan hommiaan, joten puhtaita vaatteita saatiin tällä kertaa käyttöön näin.


Heppapaita Esprit, muut NameIt. Ylärivi isommalle, alarivi pienemmälle.

Nauravainen sai kesäisemmät kengät. Tähän saakka hänen kesäjalkinevaihtoehtonsa ovat olleet lenkkarit tai ei kenkiä ollenkaan. Omalla pihalla jälkimmäinen toimii, mutta puistoon tai kaupungille on uskoakseni suositeltavaa laittaa kengät jalkaan.

Kuva Crocs

Itselleni etsin Lauran ja parin muun inspiroimana raitajakkua. Niitä löytyikin kokonaista kaksi kappaletta. Vastoin kaikkia todennäköisyyden lakeja toinen oli minulle sopiva, enkä myöskään harmitellut sitä, että jakku oli sijoitettu alerekkiin. Kaapista löytyy farkut ja punainen paita, eikös siitä tule hyvä setti?

Jakku Seppälä, loput Kappahl

Pelisääntöluonnosten hengessä mainittakoon, että saimme Jesper Juniorilta ja Crocsilta alekupongit (20-30%). Mainitut ostokset olivat omakustanteisia.

12 kommenttia:

 1. Aaa - mä jo ihan unohdin että minäkin kävin shoppailemassa :D No ehkä teen jonkun jutun niistäkin! Mä mietinkin, että löytyikö se raita-jakku - hyvähyvä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Laitahan ostokset jakoon!

   Poista
 2. Peukku raitajakun löytymiselle, hieno juttu!! :) Hyvän näköinen asu tuo, raitajakku, punainen paita ja farkut. Ja kivat jutut löytyi tytöillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parista kaupasta raitajakkuja löytyi, Seppälän version väritys houkutteli ja siellä oli tosiaan ne kaksi kappaletta enää jäljellä. Hyvä tuuri!

   T-paitoja ja legginssejä tulee käytettyä kesät talvet, eli kivoja ja tarpeellisia käyttövaatteita ovat.

   Poista
 3. Kivat löydöt. Tuo raitajakku punaisen paidan ja farkkujen kanssa on varmasti tosi hyvännäköinen yhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. Minä olen alkanut tykätä espritin lastenvaatteista vähän liikakin :). Raitajakku on varmasti sulle just hyvä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole Espritin lastenvaatteita ennen edes katsellutkaan. Kivoja värejä ja printtejä, täytyy pitää silmällä.

   Poista
 5. Ihania vaatteita :)!

  VastaaPoista
 6. Ihana että löysit itsellesi sen raitajakun, mikä uskomaton tuuri että se oli jäljellä ja vielä oikeaa kokoa! Itse poistuin Matkuksen illasta ilman ostoksia, jäi siis kaikki alekupongit käyttämättä mutta eipä tässä toisaalta ole enää kuin viikko juhannukseen ja sen jälkeisiin alemyynteihin :)
  Me olemme jo palanneet reissusta kotiin, on palautettu lasta normaaliin nukkumiseen (nukkumaan ilman nukuttamista ja yö omassa sängyssä!) ja nautiskeltu mökkeilyn jälkeen juoksevasta, lämpimästä vedestä. Luxusta!
  Jos teiltä vielä puuttuu kesälomakohde, niin tervetuloa tänne meidän kaupunkiin! Mitään Matkuksen kaltaista spektaakkelia en ehkä pysty järjestämäään mutta jotain kivoja vinkkejä lasten ja aikuisten mieleen saatan kyllä keksiä :) Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hirmuisen kivaa, että pääsit mukaan! Lomakuviot on täysin auki, kiitos paikallisopastarjouksesta! Sellaisen kanssa saa joka paikasta vähän enemmän irti. Mukavaa viikonloppua! Meidän tyttöjä on myös houkuteltu pysymään omissa sängyissään, vaihtelevalla menestyksellä...

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.