8.6.2013

Hyvän mielen ilta Matkuksessa

Väri-epä-suora sekä Tuumat ja tuokiot blogien kirjoittajat järjestivät yhdessä Matkuksen kauppakeskuksen kanssa täydellisesti nappiin menneen lukijaillan. Paikalla oli 13 ihanaa naista sekä yksi charmantti pikkumies. Tapasimme ravintola Bella Romassa. Kun pöytään kannettiin valtava kulhollinen pehmistä raparperipiirakan seuraksi, tiesin että mikään ei voi mennä pieleen. Nautimme aluksi simppeliä, herkullista kesäillan iltapalaa.

Suolaista piirakkaa ja vihreä salaatti mansikoilla.
Emäntämme Satu kertoi meille Ikanon kauppakeskuskonseptista, missä Ikea ja perinteinen ostoskeskus tuodaan saman katon alle. Kaikki ovat tervetulleita syömään ja ostoksille, erityisen hyvin on kuitenkin huomioitu lapsiperheiden viihtyvyys. Leikkipaikkoja on kauppakeskuksessa kolme, ja ainakaan meidän lasten kanssa ohimarssi ei onnistu koskaan, vaan jokaisen kohdalla pysähdytään kiipeilemään, tutkimaan ja laskemaan pyllymäkeä. 

Minähän sanoin! Mielettömän hyvää! Ja paljon!
Varikolla ei pienimpien kanssa tarvitse käydä perinteiseen tyyliin vaipparoskiksen hajuisessa invavessassa, vaan käytössä on reilun yksiön kokoinen rennosti sisustettu perhehuone, jossa voi kaikessa rauhassa vaihtaa vaipan, tankata välipalaa, leikkiä ja vaikka lukea kirjaa. Jos tutti tai vaipat jäi kotiin, Jesper Juniorista saa apua ensihätään, vinkvink! 


Meini, Hanne, Birgit ja Satu
Tenava-tiistait ovat kesätauolla, elokuun lopussa ne palaavat taas kalenteriin. Ohjelmassa on monenlaista puuhaa, kilpailuja sekä aina toimiva hitti: pomppulinna. Tässä kohdassa en voi olla mainitsematta henkilökohtaista suosikkipalveluani Ikean lapsiparkkia, minne yli 3-vuotiaat lapset voi jättää hetkeksi viihtymään pallomeren ja keittiöleikkien pariin, eikä lapsiraukkoja tarvitse raahata mukaan tylsille ostoksille (jesss!).

NameItin tyyliin. Pinkki rusettivyö on niin hieno! 
Meini Jesper Juniorista, Hanne NameItistä ja Birgit Seppälästä kertoivat edustamistaan yrityksistä sekä mallistoista ja vastailivat kysymyksiin. Lisäksi saimme yllätyspussukoita, joista paljastui mm. juomapullo, katuliituja sekä muistivihko. Kiitos tietäväiset ja energiset naiset!

Meini esitteli paikallisen Niinuskan uniikkeja tuotteita.
Pistäydyin muutamassa liikkeessä ennen virallisen osuuden alkua, ja kun saimme lisäksi mainitut esittelyt, niin täytyy sanoa että tarjolla olevaa mahtavaa palvelua pitäisi käyttää enemmänkin - erityisesti omien vaate- ja kosmetiikkaostosten tekemisessä. Täsmäisku alennusmyynteihin on kalenterissa, kaikkia hipelöimiäni ihanuuksia en tällä kertaa saanut mukaani.

Seppälän herkulliset värit, Crocsin Kitty-purkkarit ja yllätyspussit... arvaakohan kukaan mistä?  
Oli suorastaan täydellinen tyttöjen hömpöttelyilta! Hyvää ruokaa, hauskaa ja hymyilevää seuraa, vähän shoppailua ja sitä paljon puhuttua omaa aikaa. Niin ja tietty meikkijuttujakin, siitä lisää myöhemmin. Yksi ainoa asia minua jäi harmittamaan, nimittäin ettei ehditty leidiporukan kanssa kunnolla tutustua ja jutella. Sehän tarkoittaa yhtä asiaa: meidän täytyy tavata syksyllä uudestaan!

Isot kiitokset kaikille osallistujille! 

14 kommenttia:

 1. Sä jo kerkesit! Mulla on tänään tuota kakkuilua ja juhlintaa, joten ehkä huomenna... :D

  Oli kyllä just hyvä hömpöttely-humputtelu, toivottavasti saadaan uudemmankin kerran järkättyä! :D Iso kiitos kaikille minunkin puolestani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt kurkkimassa sun kakkutaideteoksia, ne on tosi hienoja! Mukavia juhlia ja onnea sankareille!

   Poista
 2. Siis EI VOI OLLA TOTTA!!!! Arvaa kuka unohti totaalisesti koko homman? Anna anteeksi. Aloitin maanantaina uudessa työpaikassa, joten liekö aivot pyörineet hieman ylikierroksilla. Onneksi teillä oli mukava ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei haittaa, on tää omakin elämä välillä semmosta sekoilua ja säätämistä, että ymmärrän täysin. Mulla ei ollut nimilistaa kiertämässä tms., jossain vaiheessa iltaa mietin, että Outi-Mariaksi ei kukaan tainnut itseään esitellä. Uusi yritys syssymmällä! Ja hei tsemppiä uuteen työpaikkaan.

   Poista
 3. Varmasti ollu teillä supermukavaa..siulle on miun blogissa jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy mietiskellä. :)

   Poista
 4. Kuulostaapa mukavalta illalta! Rentoutuminen ja hömppäily olisi tarpeen täälläkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Jäi hyvä mieli moneksi päiväksi. :)

   Poista
 5. Onpa ollut kivvaa! Olisipa päässy mukaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset järjestäjille, hauskaa oli. Armottomana lärpättäjänä minullakin kävi mielessä, että kunpa olisi ollut aikaa jutella enemmän muiden kanssa. Seuraavalla kerralla sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun olit mukana? Olisiko toiveita seuraavan tapaamisen suhteen? Kuopioon ollaan avaamassa kesän ja syksyn aikana monta uutta ravintolaa. Miltä kuulostaisi tapaaminen dinnerin merkeissä?

   Poista
 7. Ooh, ravintolaan ilman ruokalappuja ja syöttötuoleja? I'm in! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että jotakin muutakin on helppo miellyttää. "Valmiiksi tehtyä ruokaa! Oi miten hyvää! Ai eikö tarvitse itse tiskatakaan! Tää on täydellistä!!!" :D

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.