6.1.2013

TSI pilkkusukat

Kuva täältä
Jos haluat uudistaa vanhoja sukkiasi, niin kokeilepa tätä.

 • Laita jalkaan vaaleat sukat. Harmaat tai valkeat villasukat sopii oikein hyvin. 
 • Laita syöttötuoliin noin yksivuotias henkilö.
 • Anna hänelle jotain tai kaikkea näistä itse syötäväksi: kokonainen ohrasuurimo (keitettynä), riisi (keitettynä), kokonainen herne, mustikka tai mikä tahansa muu ruokalaji, jolla on vierimis-, tahmaus- ja värjäysominaisuuksia.
 • Voit halutessasi pyyhkiä pöydän ja lattian, väriaineita on takuulla vierinyt yllättäviin paikkoin joka tapauksessa.
 • Astele sukilla normaalisti keittiönpöydän läheisyydessä ja kas, söpöjä pilkkuja on kaikkialla sukanpohjissa.
Kun aikuisille on tehty punajuuri-ohra-aurajuustopaistosta, on keittiö yleisilmeeltään sellainen, jonka olettaisin näkeväni Dexterillä tv-sarjassa, jota en koskaan katso. 

Hyvä ruoka, parempi mieli ja värikkäämmät sukat.

PS. Tervetuloa uudet lukijat, kivaa että olette täällä!

14 kommenttia:

 1. hahaha..niin yhdyn tähän postaukseen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö teillä koirat hoida hommiaan?

   Mä aina välillä mietin, että lattioiden esipesu olisi mulle tärkein syy hankkia koira. Koska tiedän, että koirat järjestää muunlaista sotkua ja niitä pitäs joskus muistaa hoitaakin, tyydyn moppaamaan lattiat itse ja valittamaan vähäsen. ;)

   Poista
  2. Nuo meidän koirat on ulukokoiria..eli tarhassa suurimman osan ajastaan. ja kolome sellasta vimmaavaa koiraa lasten kanssa niin ei kiitos. se ihme tapahtuu meillä kerran vuodessa että koirat tulee yhtä aikaa sisälle. kaikki matot on rullalla ja hirvee huuto ja mekkala 10 minuuttia jonka jälkeen jokaisella palaa hermo ja kaaressa koirat takasin tarhaan :D suat tulla ja ottaa koe koiran..veikkaan että palautat jo ennen kun olette kuopiossa :DD

   Poista
  3. Muistan sun blogista jonkun kuvan, jossa koira hymyilee maireana sängyllä, vähän sen näköisenä, että mä en oikeastaan saisi olla tässä, mutta oikeastaan tässä on oikein mukavaa... :)

   Ei lähdetä vielä koiria kuljettelemaan. Rapsuttelen naapurin kuurosokeaa Sasua, kun tarve tulee. :D

   Poista
  4. Meillä on koira, sisä-sellainen, mutta niin nirso ettei sille kelpaa mitkään ruokapöydästä tippuvat perunanpalat, lasagnea sen olla pitää... :) Eli ihan itte joutuu tässä lattiatkin luuttuamaan!

   Poista
  5. Voi että, hemmoteltu luppa! Mutta en ihmettele, on se niin suloisen näköinen. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, lienee tuttua teidänkin keittiössä? :)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta. Mun joululahjaksi saamani villasukat sai just pari iltaa sitten mustikkatahran samaisesta syystä (tai no, syyllinen on vasta 7,5kk) ja ei muuten lähteny irti vaikka kuin yritti pestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikka on kyllä sitkeä. Oletko kokeillut sappisaippuaa?

   Poista
  2. On meillä sappisaippuaakin olemassa. Yleensä tuntuu silti, että sitruuna ja kuuma vesi toimii mustikkaan parhaiten..tai fairy ja kuuma vesi. Ehkä pitäis silti vielä se sappisaippuakin kokeilla. No, ei se mustikkatahra onneksi sukan pohjassa haittaa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Käyn heti kurkkaamassa.

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.